hvg.hu Gazdaság

Izraeli milliárdos üzent Soros Györgynek a börtönből

Pénzmosással és korrupcióval gyanúsítják Izraelben Beny Steinmetzet, akit néhány társával együtt lecsuktak. Köztük Tal Silbersteint, aki az osztrák kancellár tanácsadója volt a választási kampányban. A kínos ügy miatt az osztrák kancellár azonnali hatállyal megszakította vele a viszonyt – számol be az izraeli Haaretz. De hogy kerül a képbe Soros György?

hvg.hu Kult

Vámpírból egy passiójáték főszereplője lett Soros

Elkészült drMáriás legújabb Soros-festménye, egy egyszerű címmel: A kormány nyomására Soros György belép a Zalaigricei Keresztyén Gyermekszínjátszó körbe, ahol hálájuk jeléül megválasztják őt a Passió-játék főszereplőjévé.

hvg.hu Itthon

Orbán is belehallgatott, mit javasolnak a sorosozás nemzetközi tanácsadói

Orbán Viktor stábjával tárgyalt június végén az amerikai Mercury lobbicég egyik „sorosozásban” jártas munkatársa – értesült az Átlátszó. A megbeszélésen jelen volt David Zaikin ukrán származású üzletember. A honlap úgy értesült, hogy a találkozóra egy rövid időre maga Orbán is benézett.

hvg.hu Itthon

Pénzkidobás a Soros-ellenes kampány - még a fideszesek szerint is

Az emberek döntő többsége - még a Fideszt támogatók 54 százaléka is - úgy véli, felesleges pénzkidobás a Soros György elleni plakátkampány - derül ki a Publicus intézet által végzett közvélemény-kutatásból. A Vasárnapi Hírek című hetilap megrendelésére készült tanulmányból ugyanakkor az is kiderül, hogy a magyarok többsége elítéli Soros tevékenységét, és attól tart, a magyar származású amerikai milliárdos bele akar szólni a magyar belpolitikába.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk