CF Élet+Stílus

Az egészségmániától a pálinkás napindítóig

Magyarországon az egészségértés nagyon alacsony színvonalú. Néhány híresség most a saját történetein keresztül próbált meg változtatni ezen. Elsőre kiindulhatunk abból, hogy amíg nem tudunk mértéket tartani, addig egészségesen sem tudunk élni.

BI Élet+Stílus

Steiner Kristóf: „Nem ütöttem meg senkit, és nem kívántam senki halálát”

Letartóztatták és több órán keresztül fogva tartották az évek óta Izraelben élő Steiner Kristófot, mert egy nő azt állította, hogy megtámadta. Ő azt állítja, nem is találkozott soha a feljelentőjével, és nem fogja annyiban hagyni a dolgot. Nem tervezi, hogy visszatér Magyarországra, jól elvan ott, amíg „süt a nap, finom a humusz, és ennyi szabadúszóként űzhető melója van”. Villáminterjú.

Kanicsár Ádám András Plázs

Tényleg eljön a világbéke, ha mindenki vegán lesz?

Drága, nem tápláló, nehéz hozzájutni az alapanyagokhoz - hangzanak az ellenérvek, de a Magyarországon is egyre népszerűbb életmód hívei állítják, a veganizmus itthoni viszonyokhoz is adaptálható. Ráadásul az egész nem a táplálkozásról, hanem a felelősségvállalásról szól. Egy budapesti nyers vegán üzlet vezetőivel és a vegán receptkönyvét frissen megjelentető Steiner Kristóffal beszélgettünk.


A címlapról ajánljuk