hvg.hu Sport

SUI vagy SWE? Ha mindig keverte, ma biztosan nem fogja!

Európa egyik legnagyobb meglepetéscsapata lehet az, aki ma délután a svéd-svájci meccsen továbbjut. De ki lesz az? A hvg.hu szubjektív előzetese a nyolcaddöntő elé – Svájc Köves Pálé, Svédország Sztojcsev Iváné.

hvg.hu Sport

Anglia és Svédország a nyolc között, de micsoda drámák után!

Svédország egy megpattanó találattal ejtette ki a vébék egyenes kieséses szakaszában immáron 60 éve gólképtelen svájciakat. A nagy küzdelem megvolt, este remélhetőleg a szép foci is összejön. Kolumbia és Anglia csapott össze a legjobb nyolc utolsó kiadó helyéért. Ez volt a vébé 20. napja.

hvg.hu Sport

Costa Rica és a történelem egyik legvitatottabb tizenegyese

Bryan Ruiz tegnap kimaradt, mégis értékesített büntetője a sporttörténelem egy egészen emlékezetes pillanatát idézte meg. Akkor a franciák lehettek nagyon boldogok és a brazilok jártak pórul. Bellone nélkül lehet, egészen másként alakul a tizenegyesek története.

hvg.hu Sport

Nagyon úgy néz ki, újabb sírás vár Neymarékra

Costa Rica kínkeserves legyőzése után örömükben sírtak a brazilok, nagy kérdés, hogy a szerbek elleni mai meccs után miért fognak. Elég nekik a döntetlen a továbbjutáshoz, de ha Szerbia ellen erre játszanak, ráfaraghatnak.

hvg.hu Sport

A nap, amikor megmentették Argentínát

Brazília egy nagyon csúnya meccsen legyőzte Costa Ricát, Nigéria úgy megkavarta a csoportját, ahogy csak lehet, és váratlanul a Svájc-Szerbia lett a nap legjobb összecsapása. Ez történt ma a vb-n.

hvg.hu Sport

Szerbia-Svájc 1-2 – élő

Szerbia bejuthat a legjobb 16-ba, Brazília az első győzelmét szenvedte össze, az Izland–Nigéria-meccsen pedig a legjobban az argentinok szurkolhatnak. Kövesse velünk a nap eseményeit!

1 2 3 4 5 6 7
46

A címlapról ajánljuk