Mizsur András Sport

Konzultáljon velünk: ki legyen Bernd Storck utódja?

Ahogy lefújták az Andorra elleni vb-selejtezőt, a nemzet egy emberként követelte Bernd Storck lemondását; ez ugyan még nem történt meg, de a hírek szerint az MLSZ már bőszen keresi az Eb-szereplés után nemzeti hősnek kikiáltott szakember utódját. Van 9+1 tippünk, hogy ki lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

MTI Sport

Szélesiéket a görög negyedosztályba száműzték

A negyedik vonalba sorolta a bundázással vádolt Volosz - Szélesi Zoltán csapata - és a Kavala labdarúgó-együttesét a görög sportminisztérium professzionális sportügyekben illetékes bizottsága.

MTI Sport

Végleg eldőlt, hogy Szélesiéket kizárják az Európa Ligából

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) után a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szintén elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Olimpiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt a csapat kizárása az Európa Liga idei szezonjából.

MTI Sport

Európa Liga: elutasították Szélesiék kizárás elleni fellebbezését

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Olimpiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt az együttes kizárása az Európa Liga idei szezonjából, bár még a Sportdöntőbíróság elé vihetik az ügyet.

MTI Sport

Kizárták Szélesiéket az Európa Ligából

Az európai szövetség kizárta a labdarúgó Európa Ligából Szélesi Zoltán csapatát, a görög Voloszt.Az UEFA a görögországi bundabotrányban játszott szerepe miatt száműzte a második számú sorozatából az együttest, mely jövő héten a selejtező negyedik fordulójában lett volna érdekelt.

1 2

A címlapról ajánljuk