hvg.hu Élet+Stílus

Bocuse d'Or - Lyon előtt 13 nappal

Széll Tamás séf és a magyar csapat január 24-én, a világdöntő első napján foglalja el a Bocuse d’Or versenykonyháját, ahol 5 óra 35 perc áll a rendelkezésükre, hogy bebizonyítsák, a magyar gasztronómia nemcsak Európa, de a világ élvonalába is tartozik.

hvg.hu Élet+Stílus

Bocuse d’Or – irány Lyon

Heti hat napon, napi nyolc órában készül a január 24-25-én Lyonban megrendezésre kerülő világversenyre az európai Bocuse d’Or döntőt májusban Budapesten megnyert magyar csapat.

hvg.hu Kult

Otthagyja az Onyxot a Bocuse d'Or-győztes Széll Tamás

Barátnőjével, Szulló Szabinával együtt eljön a Michelin-csillagos Onyx étteremből Széll Tamás – írja a 444.hu. A séf szerint harag nélkül válnak el és az Onyxot működtető Gerbeaud ügyvezetője szerint is most jött el egy olyan alkalom, amikor lehető legsimábban lebonyolítható egy ilyen válás.

hvg.hu Élet+Stílus

Polgárháború készül a magyar gasztronómiában?

A Bocuse d'Or-győztes Széll Tamás is kilépett a Molnár B. Tamás vezette Magyar Gasztronómiai Egyesületből; rajta kívül még másik 12 tag tett ugyanígy. Közleményükben azt írják, hogy az MGE vezetője saját hasznára akarja felhasználni a Bocuse-sikert, és támadja a Zsidaiék által alapított Pannón Gasztronómiai Akadémiát. Molnár B. szerint mindössze arról van szó, hogy megindult a tülekedés az állami pénzekért.

Hercsel Adél Élet+Stílus

A kecsegén túl

A professzionális szintre fejlesztett szabadidős tevékenységekkel, teszem azt a gyeplabdával, a ping-ponggal vagy szánkózással ellentétben a főzés egy valódi szakma.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor lefőztük Európát

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: Kiss László purgatórium-napot tartott; megnyerte a budapesti Bocuse D'Or szakácsversenyt Széll Tamás; kiderült, miért lett olyan a Széll Kálmán tér, amilyen lett; jártunk a határon és borzalmakat láttunk; megnéztük, mit okozhat a polgári törvénykönyv módosítása, és azt láttuk, hogy igen kellemetlen helyzetek állhatnak elő a csalódokon belül.

MTI Élet+Stílus

Ma főz a magyar csapat a Bocuse d'Oron

Széll Tamásék a 8-as boxban készíthetik el 5 óra 35 perc alatt a hónapok precíz tervezésével és finomításával kigyakorolt ételeiket. A másik kilenc konyhában Hollandia, Olaszország, Oroszország, Svájc, Horvátország, Franciaország, Belgium, Dánia és Svédország csapata főz.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor egy lapon emlegettük a kvótanépszavazást Habony Árpád napilapjával

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: megvan az elsőfokú ítélet az utóbbi évek egyik legtöbbet emlegetett, halálos gázolással végződő ügyében; megint nem múlt el a nap úgy, hogy ne derült ki valami durva Kiss László ügyében; Habony Árpád már napilapban is utazik; megszavazta a parlament, hogy legyen kvótanépszavazás, ahogy a kormány akarta; befejeződött a Széll Kálmán tér felújítása; és Budapesten főznek Európa legjobb szakácsai.

1 2
A címlapról ajánljuk