hvg.hu Közlekedés

Drón csapódott egy autóba a Szabadság hídon

Egy szingapúri férfi addig drónozott a Szabadság híd felett, amíg el nem veszítette az irányítást a kütyü felett, és az egyenesen egy Budára tartó autó szélvédőjébe csapódott. A pénteki eset miatt nyomozás indult a fiatal férfi ellen.

hvg.hu Autó

Vasárnaptól vége a pikniknek a Szabadság hídon, így változik a közlekedés

Akadálymentesítettek harmincöt Bartók Béla úti és Fehérvári úti villamosmegállót, valamint felújították a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér között a pályát. Vasárnaptól újra járnak a villamosok a Szabadság hídon, az autósok is újra felhajthatnak oda. A munka nem ér még véget: a Fehérvári úton tart az útépítés, a Villányi úton valamint az Alkotás utcán pedig ezután indul az akadálymentesítés. A Bartók Béla úton közműrekonstrukció kezdődik.

hvg.hu Itthon

Ultrák készülnek szétverni egymást a Szabadság hídon?

Játékos, de azért nagyon is komoly tömegverekedést hirdettek augusztus 19-re a Szabadság hídra, ha lehet hinni a facebookos felhívásnak. A szélsőséges szurkolói körökben bevett "ustawkát" rendszerint félreeső helyen tartják, ez utóbbi most nem áll fent. A rendőrség viccrovatba illő választ adott az esetleg aggódó állampolgároknak.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk