Bejelentkezés  

ARD: "Orbán mégis reszket"

ARD: "Orbán mégis reszket"

Az ARD német televízió, valamint a pozsonyi Új Szó a magyar választási kampányról, a Rzeczpospolita című lengyel lap egy Magyarországról szóló filmről írt, míg a Libération című francia lap Szegedi Csanádról közölt portrét.

MTI

Esti egyenleg

Esti egyenleg

Kedves Nézőink, esti hírösszefoglalónkat látják. Íme egy teljesen átlagos nap, jó éjszakát, álmodjanak szépeket!

Szegedi Csanád: hazaküldtek Kanadából, de nem bántódtam meg

Szegedi Csanád: hazaküldtek Kanadából, de nem bántódtam meg

Az exjobbikos egy montreali zsidó közösségben tartott volna előadást. A bevándorlási hatóság azonban, alighogy Szegedi gépe leszállt, kiutasította az országból. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta, nincs benne rossz érzés az esettel kapcsolatban.

hvg.hu

Magyar Hajnal: "Jelöltjeink nyilvánosságra hozzák családfájukat"

Magyar Hajnal: "Jelöltjeink nyilvánosságra hozzák családfájukat"

Bár a Jobbik pozícióját közvetlenül nem veszélyezteti, komoly zavarokat kelthet a szélsőjobboldalon a párttá alakuló Magyar Hajnal. A volt jobbikosokból álló mozgalom sikeresen maga mellé állította a Magyar Gárda utódszervezeteit, két szélsőjobboldali szervezetben pedig szakadást idézett elő. Kérdés, hogy az újabban szalonképes arculattal próbálkozó Jobbiknak valóban ártana-e, ha leválnának róluk a radikálisabb elemek – a pártnak inkább amiatt lehet félnivalója, hogy a Magyar Hajnal újabb "Szegedi Csanád-ügyeket" robbanthat ki.

Die Welt: Szegedi Csanád Köves Slomó tanácsára maradt EP-képviselő

Nem egészen kóser címmel Szegedi Csanádról, a Jobbik volt alelnökéről, független európai parlamenti képviselőről közölt cikket a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap. Szegedi a Jobbik "második számú vezetőjéből a párt első számú problémája lett", amikor a politikus párton belüli ellenfelei kinyomozták, hogy anyai ágon zsidó származású – írja a cikk szerzője, Boris Kálnoky.

MTI

Szegedi: "rá kellett döbbennem, hogy a holokauszt valóban megtörtént"

Szegedi: "rá kellett döbbennem, hogy a holokauszt valóban megtörtént"

A Jobbikból történő kilépése óta először adott televíziós interjút Szegedi Csanád, akiről az amerikai CBN csatorna forgatott riportot.

hvg.hu

Szegedi Csanád: "nekem kellett volna lenni a Jobbik díszzsidajának"

Szegedi Csanád: "nekem kellett volna lenni a Jobbik díszzsidajának"

Szegedi Csanád zsidó származásának napvilágra kerülése óta most nyilatkozott a sajtónak. A volt Jobbik alelnök a Magyar Narancsnak adott interjút.

hvg.hu

Nem az volt a baj, hogy zsidó – Novák Előd a Szegedi-perben

Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken pénteken az a személyiségi jogi per, melyben Szegedi Csanád volt jobbikos politikus ötmillió forintra perli egykori párttársát, Novák Előd országgyűlési képviselőt, a Jobbik alelnökét, mert azt írta róla, nem tölthetett volna be párttisztségeket, ha tudják róla, hogy zsidó.

MTI

Milliókra perli a jobbikosokat Szegedi Csanád

Több jobbikos képviselőt és a Jobbik lapját is feljelentette becsületsértés miatt Szegedi Csanád, aki tavaly lépett ki a Jobbikból, miután kiderült, hogy zsidó származású - közölte az Origo. A portál szerint Szegedi milliós nagyságrendű kártérítésekre számít.

hvg.hu

Vona megvizsgálná a Jobbik vezetőinek származását

Vona Gábor szerint fontos lenne, hogy Szegedi Csanád esetéből „tanulva" megvizsgálják a Jobbik felsővezetőinek származását - mondta a pártelnök a szélsőjobboldali Kurucinfó portálnak.

hvg.hu

Szegedi Csanád a zsidózásról: "súlyos dolog kirekesztettnek lenni"

A Gyöngyösi-beszéddel kapcsolatban önmagát is hibásnak érzi a Jobbikból kilépett Szegedi Csanád abban, hogy "a magyar közbeszéd ilyen lesújtó mélységekbe jutott".

hvg.hu

Kizárták a Jobbikból Lenhardt Balázst

A Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága szerdai ülésén megvizsgálta Lenhardt Balázs frakcióból való kilépése utáni magatartását, különösképpen a médiában megjelent nyilatkozatait és a politikus kizárása mellett döntött - közölte a párt.

Újabb feljelentést tesz Szegedi Csanád ellen Lenhardt Balázs

Újabb feljelentést tesz Szegedi Csanád Jobbikból kizárt EP-képviselő ellen az ellenzéki párt parlamenti frakciójából kilépett Lenhardt Balázs.

Nem tud szabadulni a Szegedi-ügytől a Jobbik

Nem tud szabadulni a Szegedi-ügytől a Jobbik

A Szegedi Csanád háza elé szervezett tüntetés "célpontja" nemcsak az EP-képviselő, hanem a Jobbik vezetése is, amely okkal tarthat attól, hogy az EP-képviselő elleni feljelentések a pártra üthetnek vissza. A Szegedi-kártyát előhúzó Lenhardt Balázsnak ugyanakkor állítólag meg vannak számlálva a napjai a párton belül.

Szegedi Csanád együtt tanul héberül a "kaszinótojásos" Dániel Péterrel

A kaszinótojásos akcióiról elhíresült Dániel Péter és a zsidó gyökereit nemrég felfedező ex-Jobbikos, Szegedi Csanád egy zsinagógában tanul héberül.

hvg.hu

Novák: "Szegedi Csanád egy politikai hulla"

A Jobbik alelnöke szerint nem az vezetett Lenhardt Balázsnak a Jobbik frakciójából való távozásához, hogy a képviselő feljelentette Szegedi Csanádot, a pártból korábban kilépett politikust. Mint mondta: a feljelentés körüli eljárási vita csak "az utolsó csepp volt az ehhez vezető folyamatban". Novák Előd csütörtöki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a Jobbik egységes Szegedi Csanád "köpönyegforgatásának" elítélésében.

MTI

Lenhardt: a Jobbikból nem léptem ki, és nem is zártak ki

A Jobbik parlamenti frakciójából frissen kilépett Lenhardt Balázs szerint az ellenzéki párt a szavazóinak tett ígéretével ellentétben nem hozott radikális változást a parlamentbe, hanem "csak egy lett a többi párt közül". A politikus csütörtöki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a Szegedi Csanád elleni küzdelmet nem adja fel.

MTI

Szegedi Csanád miatt lépett ki a Jobbikból Lenhardt

Lenhardt Balázs Jobbikból való kilépésére - saját bevallása szerint - az adta a kiváltó okot, hogy miután feljelentette a pártot és Szegedi Csanádot, visszahívták jegyzői tisztségéből. A képviselő mandátumát megtartja.

hvg.hu

EP-s pénzek miatt jelenti fel a Jobbik Szegedi Csanádot

Pénzügyi visszaélésekkel vádolta meg a Jobbik saját korábbi alelnökét, Szegedi Csanádot, de részleteket egyelőre nem közöltek. A párt azt szeretné elérni, hogy Szegedi lemondjon, vagy megfosszák EP-képviselői mandátumától, amelyet annak ellenére megtartott, hogy kizárták a pártból.

hvg.hu

Vonáné és Szegedi Csanád kilépett a Barikád-cégből

Vonáné és Szegedi Csanád kilépett a Barikád-cégből

A Forrai Gábor, a Jobbik frakciótitkára által vezetett és tulajdonolt, önmeghatározása szerint nemzeti konzervatív elemzőközpontot működtető, egy éve létrehozott Iránytű Politikai és Gazdaságkutató Intézet Kft. lett a Magyar Hírek Kiadói Kft. egyetlen tulajdonosa, miután kilépett a cégből Szegedi Csanád, a párt volt elnökhelyettese, európai parlamenti képviselője és Vona-Szabó Krisztina, Vona Gábor Jobbik-elnök felesége.

HVG
1234

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X