hvg.hu Itthon

A nap, amikor kiderült, mégsem vagyunk teljesen következmények nélküli ország

Egy nap, öt hír - amiről mindenki beszél: Kiss László mindenről lemondott, Mészáros Lőrinc autókereskedőnek állt, L. Simon László a Budai Várba vinné a koronát, szakértők nem hiszik a kormány magyarázatát a nagy kibertámadásról, és megismerhettük a világ legfurcsább szakmáit. Bónusz, hogy kijött az új Star Wars-film első előzetese.

MTI Itthon

Vona szívesen elvinné a koronát Budapestről

Vona Gábor, a Jobbik elnöke támogatja, hogy a koronázási jelképek és ereklyék Székesfehérvárra kerüljenek, mert szerinte azoknak az egykori koronázóvárosban van a helyük.

hvg.hu Én és a Cégem

Engedett a hazai szélsőjobbnak egy ruhaüzletlánc

A szélsőjobbos Hatvannégy Vármegye ifjúsági tagozata a Facebookon bojkottot hirdetett a Playersroom és a Dorko ellen, mert szerintük egy termékük, a koronás póló nemzeti jelképet sért. Az üzletek pedig fogták magukat, és egyik pillanatról a másikra levették a polcokról a pólókat, és abbahagyták az árusításukat.

MTI Itthon

Jobbik: graffitik gyalázzák a Szent Koronát

Feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a VII. kerületi rendőrkapitányságon, mert elmondásuk szerint Budapest belső-erzsébetvárosi közterületein egyre gyakrabban jelennek meg Szent Koronát sértő graffitik.

MTI Itthon

Kövér: a Szent Korona a nemzeti egység kifejezője

A Szent Korona a mindenkori magyar állam élő jelképe, a nemzeti egység kifejezője - emelte ki az Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Szent Korona Emlékhelynél tartott ünnepi megemlékezésen szerdán Veszprémben.

hvg.hu Itthon

Wittner Mária kiakadt: "Amerika hallgasson!"

Wittner Mária szerint Amerikának hallgatnia kéne, a Nyugat "hisztériája" pedig nem érdekel senkit, ugyanis nincs joguk beleszólni a magyar belügyekbe. A fideszes képviselővel az FN24 beszélgetett.

MTI Itthon

Navracsics: két pogány elől menekült az ezeréves magyar államiság

A Szent Koronával 1944 novemberében az ezeréves magyar állam menekült az üldözői elől és lelt ideiglenes menedékhelyre Veszprémben - mondta Navracsics Tibor csütörtökön Veszprémben, a Szent Korona Emlékhely koszorúzási ünnepségén. A kormányfő-helyettes szerint azonban most már nincsen egyetlen pogány sem, aki a magyar nemzet életerejét fenyegetné.

MTI Itthon

Koronaőrzésre és házi bombák ellen venne fel embereket a HM

Csaknem 3,8 milliárd forint évi többletkiadást jelentene a honvédelmi tárca szerint az a javaslat, amely létszámbővítéssel oldaná meg többek között a Szent Korona őrzését, a csapatpszichológusi rendszer kialakítását, és a házilag készített robbanószerkezetek elleni tevékenység megerősítését.

1 2

A címlapról ajánljuk