hvg.hu Itthon

Juhász Péter: Az Együtt már most is bejutna a parlamentbe (videó)

Szigetvári Viktor pártelnöki pályázatában Juhász Péter jelenlegi alelnököt javasolja maga helyett az Együtt elnökének. A Rogán Antal kontra Juhász Péter személyiségi jogi per tárgyalásának szünetében az utóbbit kérdeztük pártelnöki terveiről, de egyelőre csak annyit mondott, hogy a választásra 10 százalékig szeretné feltornázni az Együttöt, amely szerinte már most bekerülne a Parlamentbe. A közvélemény-kutatások egyelőre kitartóan 5 százalék, tehát a bekerülési küszöb alatt mérik a pártot.

hvg.hu Itthon

Együtt: Kifütyülik Putyint februári látogatásán

Füttykoncerttel fogja várni az Együtt és szimpatizánsai Vlagyimir Putyin orosz elnököt februári látogatásán. A párt elnöke szerint lehetne normális kapcsolatot fenntartani az Orosz Föderációval, de ennél sokkal kiszolgáltatottabb helyzetben van ma Magyarország.

hvg.hu Itthon

Megvan, miért tiltották ki Szigetvárit a Parlamentből - "visszaélt a vendégjoggal"

Szabó Szabolcs független képviselőtől megvonták a beléptetési jogosultságot, Szigetvárit pedig kitiltották a Parlamentből, mert többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartotta be a szabályokat. A 90-es évek eleje óta csak a törvényhozás képviselői tarthatnak sajtótájékoztatót az Országgyűlés épületében - közölte Kövér László hivatala.

hvg.hu Itthon

"A mai nap a sajtószabadság felszámolásának napja"

Az Együtt elnöke szerint a Népszabadság kiadásának felfüggesztése "az orbáni elnyomás, az erdogani tempó újabb példája". Mint mondta, a népszavazás kudarcából Orbán azt a következtetést vonta le, hogy tovább kell korlátozni a sajtószabadságot. Magyarország mától rosszabb hely, véli Szigetvári.

hvg.hu Itthon

Feljelentést tesznek Orbán Ráhel bahreini útja miatt

Az Együtt Orbán Viktortól, a Miniszterelnökségtől és a külügytől vár magyarázatot arra, hogy miért tárgyal Orbán Ráhel és férje Bahreinben. Emellett befolyással üzérkedés gyanúja miatt feljelentést is tesznek.

hvg.hu Itthon

Kevés munka, sok pénz: őrülten jól fizetnek a jegybanki alapítványok felügyelőbizottsági tagjainak

Havi többszázezer forintot keresnek a jegybanki alapítványok és cégek felügyelőbizottsági tagjai, miközben évente 4-5 ülésen vesznek részt – hangzott el a pénteki RTL Híradóban. Az egyik cég vezetője ismerte el, hogy a pozíció ennyi elfoglaltsággal jár. A fizetés ugyanakkor évi 6 millió forint is lehet. Az Együtt szerint a felügyelőbizottsági tagok nem végeznek valódi munkát. Az alapítványok viszont azt közölték: felelősségteljes a munka, ami két ülés között is jár feladattal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk