hvg.hu Itthon

Az Együttben úgy látják: Gyurcsány csak kifogást keres a különcködésre

Szigetvári Viktor szerint csak baloldali ellenzéki háttérbeszélgetésekre került sor az elmúlt negyedévben, nem volt téma a DK kizárása. Lengyel László csak teret adott az egyik ilyennek, nincs királycsinálói ambíciója. Egyesek szerint a DK-nak most kell egy ürügy az önálló indulásra, erre lehet jó a botránykeltés, még ha ez árt is az ellenzéki együttműködésnek. Az Együtt sosem csinált titkot az elképzeléseiből.

hvg.hu Itthon

Juhász Péter: Az Együtt már most is bejutna a parlamentbe (videó)

Szigetvári Viktor pártelnöki pályázatában Juhász Péter jelenlegi alelnököt javasolja maga helyett az Együtt elnökének. A Rogán Antal kontra Juhász Péter személyiségi jogi per tárgyalásának szünetében az utóbbit kérdeztük pártelnöki terveiről, de egyelőre csak annyit mondott, hogy a választásra 10 százalékig szeretné feltornázni az Együttöt, amely szerinte már most bekerülne a Parlamentbe. A közvélemény-kutatások egyelőre kitartóan 5 százalék, tehát a bekerülési küszöb alatt mérik a pártot.

hvg.hu Itthon

Együtt: Kifütyülik Putyint februári látogatásán

Füttykoncerttel fogja várni az Együtt és szimpatizánsai Vlagyimir Putyin orosz elnököt februári látogatásán. A párt elnöke szerint lehetne normális kapcsolatot fenntartani az Orosz Föderációval, de ennél sokkal kiszolgáltatottabb helyzetben van ma Magyarország.

hvg.hu Itthon

Megvan, miért tiltották ki Szigetvárit a Parlamentből - "visszaélt a vendégjoggal"

Szabó Szabolcs független képviselőtől megvonták a beléptetési jogosultságot, Szigetvárit pedig kitiltották a Parlamentből, mert többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartotta be a szabályokat. A 90-es évek eleje óta csak a törvényhozás képviselői tarthatnak sajtótájékoztatót az Országgyűlés épületében - közölte Kövér László hivatala.

hvg.hu Itthon

"A mai nap a sajtószabadság felszámolásának napja"

Az Együtt elnöke szerint a Népszabadság kiadásának felfüggesztése "az orbáni elnyomás, az erdogani tempó újabb példája". Mint mondta, a népszavazás kudarcából Orbán azt a következtetést vonta le, hogy tovább kell korlátozni a sajtószabadságot. Magyarország mától rosszabb hely, véli Szigetvári.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk