Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Kiújultak a harcok a Jobbik árnyékába került MSZP-ben

Kiújultak a harcok a Jobbik árnyékába került MSZP-ben

Kiéleződött a feszültség az MSZP volt és jelenlegi elnöke, Mesterházy Attila és Tóbiás József között. Az exelnök hetek óta járja az országot, és arra panaszkodik, hogy a pártvezetés képtelen lendületbe hozni az MSZP-t. Tóbiásék viszont úgy látják, rájuk maradt a tűzoltás, egy nagyon rossz állapotban lévő szervezetet örököltek Mesterházytól.

A szikszói zsidó sírok rongálói nem tudták, miért cselekedtek

Elfogtak a rendőrök két embert, akit azzal gyanúsítanak, hogy megrongálták Szikszón az évtizedek óta lezárt zsidó temető sírjait.

MTI

Hell Ring: Mégsem épül F1-es pálya Borsodban

Hell Ring: Mégsem épül F1-es pálya Borsodban

A piacvezető magyar energiaital-gyártó szikszói üzemének tőszomszédságában tervezett, nagy hírveréssel beharangozott szórakoztató- és versenykomplexum építésének megkezdését olyannyira hátráltatták az Örökségvédelmi Hivatal területet feltáró munkálatai, hogy mostanra biztossá vált: a fejlesztéseket nem lehet a pályázatokban előírt határidőig megvalósítani – tudta meg a Formula.hu.

hvg.hu

60 sírt rongáltak meg a szikszói zsidótemetőben

A rongálások tavaly november és idén május között történtek. Az ügyben 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Szikszó polgármestere és a Mazsihisz.

hvg.hu

Vandálok pusztítottak a szikszói zsidó temetőben

Vandálok pusztítottak a szikszói zsidó temetőben

Több mint ötven sírt rongáltak meg a szikszói zsidó temetőben, a rendőrség nyomoz az ügyben.

MTI

Emberi csontokat találtak az áthelyezett szikszói temető helyén

A szikszói volt szovjet hősi temető napokban végzett feltárása során az eredeti helyszínen emberi csontmaradványokat találtak. Ezzel kétségtelenné vált, hogy a második világháborús szovjet katonai temetkezési hely áthelyezése során az exhumálást nem kellő szakszerűséggel végezték el - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtökön.

MTI

Kegyeletsértő exhumálás nyomait keresik a szikszói óvoda udvarán

Megkezdték a volt szovjet hősi temető feltárását a Borsod megyei Szikszó óvodájának udvarán. Egy családjában személyesen érintett ukrán állampolgár, Zvarih Vladiszlav kezdeményezésére azért indult meg az eljárás, mert alapos a gyanú arra, hogy az 1999-ben történt exhumálást kegyeletsértően hajtották végre.

MTI

Félmilliárd forint állami pénz a szikszói Hungaroringnek

Sok más mellett a "Hell Ring Hotel Szikszó" projekt is megért félmilliárd forintot az Új Széchenyi Tervnek, érdekes azonban, hogy milyen megfontolás indokolhatja egy újabb autóversenypálya projekt indítását, miközben az éppen futó "beruházás" (Savoly) is már-már tragikomikus fordulatokat vesz.

hvg.hu

Szikszón lesz az új Hungaroring

Gyorsasági autópályát, az új Hungaroringet építi meg a Hell Energy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón lévő gyára közelében, a hatmilliárd forintos beruházás, a nemzetközi színvonalú Hell Ring a térség legnagyobb turisztikai attrakciója lesz - tudatta az energiaital-gyártó cég csütörtökön.

MTI

"Kacsalábon forgó" logiszitkai központ nyílik Szikszón

Szerdán ünnepélyesen is megnyitják Szikszón azt a modern logisztikai központot, amit zömében helyi munkaerő igénybevételével építettek és ami a környéken élőknek teremt munkát. A logiszitkai központot főként a Hellnek építették, de a szabad kapacitásokat a környék vállalkozói vehetik majd igénybe.

hvg.hu

Ezeket a mellékutakat újítják fel Borsodban

Több mint 600 millió forintból, európai uniós támogatással újul meg két út Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn átadta a munkaterületet a kivitelezőnek.

MTI
Hirdetés

Hivatali autója miatt került bajba a szikszói polgármester

Nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat Szikszó független polgármestere ellen a Miskolci Városi Ügyészség.

MTI

Húsz tonna csontliszt semmisült meg a szikszói raktártűzben

Húsz tonna csontliszt semmisült meg abban a tűzben, ami a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón, egy raktárban keletkezett; a lángokat harminc tűzoltó fékezte meg - közölte Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője szombaton.

MTI

Ég a húsliszt Szikszón

Kigyulladt a takarmány egy raktárépületben Szikszón.

Hirdetés

A lakásába is belőttek a most megvert szikszói férfinak

Súlyos testi sértés miatt indított eljárást az encsi rendőrkapitányság, miután ismeretlenek szikszói otthonában bántalmaztak egy ismert környezetvédelmi aktivistát. Az MTI információi szerint a sérült férfit a Borsod megyei kórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota súlyos.

MTI

Megerősítették a rendőrséget Szikszón a kettős gyilkosság miatt

Megerősítették a rendőrséget Szikszón a kettős gyilkosság miatt

Megerősítette jelenlétét a rendőrség a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón a hét közepén történt kettős gyilkosság után - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

MTI

Szikszói gyilkosság: egymilliós nyomravezetői díjat tűztek ki

Szikszói gyilkosság: egymilliós nyomravezetői díjat tűztek ki

A rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információval segíti a rendőrséget a szikszói kettős emberölés ügyében.

Peres ügy miatt tűnhettek el iratok a szikszói polgármesteri hivatalból

A Független Hírügynökség úgy értesült, fontos iratok, a többi közt egy korábban kötött szerződés dokumentumai is eltűntek a szikszói megbízott jegyző szobájából, amikor néhány nappal ezelőtt betörtek oda. Az ellopott papírok közt olyan is van, amely egy jelenleg folyó peres ügyhöz köthető.

Feltörték a szikszói jegyző irodáját

A szobában az önkormányzat hivatalos dokumentumai voltak, az irodában "átható kutakodás, keresés nyomait" látszottak.

MTI

Szikszói szennylé: cáfol az állatifehérje-feldolgozó

A szikszói állatifehérje-feldolgozó vezetője cáfolja, hogy üzemükből került volna szennyező anyag a szennyvízhálózatba Szikszón.

Hirdetés
12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X