MTI Itthon

A lakásába is belőttek a most megvert szikszói férfinak

Súlyos testi sértés miatt indított eljárást az encsi rendőrkapitányság, miután ismeretlenek szikszói otthonában bántalmaztak egy ismert környezetvédelmi aktivistát. Az MTI információi szerint a sérült férfit a Borsod megyei kórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota súlyos.

Hírszerző/FH Itthon

Peres ügy miatt tűnhettek el iratok a szikszói polgármesteri hivatalból

A Független Hírügynökség úgy értesült, fontos iratok, a többi közt egy korábban kötött szerződés dokumentumai is eltűntek a szikszói megbízott jegyző szobájából, amikor néhány nappal ezelőtt betörtek oda. Az ellopott papírok közt olyan is van, amely egy jelenleg folyó peres ügyhöz köthető.

MTI Itthon

Büdös szennylé tör fel Szikszón

Az idén már három lakossági bejelentés érkezett a csatornákból ömlő szennyléről, amely bűzös, de legutóbb kifejezetten véres váladékos volt.

MTI Itthon

A Jobbik nem támogat szocialistákat Szikszón

A Jobbik szóvivője cáfolta, hogy pártja a négy éve az MSZP és az SZDSZ közös jelöltjeként megválasztott polgármestert támogatná Szikszón az önkormányzati választáson. Dúró Dóra azt is elmondta: feljelentést tettek az LMP kampányfőnökének keddi, választási csalás gyanúját keltő nyilatkozata miatt.

MTI Itthon

Teljes útzár a 3-as főúton

Újabb utakat öntött el a víz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Szikszó és Alsóvadász között vízátfolyás miatt teljes útzárat rendeltek el, ezért Alsóvadászt nem lehet megközelíteni - közölte a közútkezelő társaság megyei ügyelete hétfőn.

MTI/hvg.hu Itthon

Bencze József: rendőrt minden településre!

Minden településen legyen rendőr, ha nincs körzeti megbízott egy területen, akkor a szolgálat átcsoportosításával kell biztosítani a rendőri jelenlétet - mondta az országos rendőrfőkapitány pénteken Szikszón, amikor megnyitotta a helyi iskolásoknak tartott baleset- és bűnmegelőzési szakmai napot.

1 2

A címlapról ajánljuk