Bejelentkezés  

"Senki másnak nem is írtam alá"

Egy civil kezdeményezés, a Most Mozgalom aktivistái felkerestek olyan választópolgárokat, akiknek a neveivel feltehetőleg visszaéltek az ajánlóívek gyűjtése során. A legtöbb nyilatkozó azt állítja, eredetileg a Szili Katalin-féle KTI-nek írtak alá, de van, aki szerint akár egy telefonkönyvből is kiírhatták az adatait, mivel egyik pártnak sem adta le az ajánlását. A videós megkereséseknél az aktivistákat a hvg.hu tudósítója is elkísérte.

Szili Katalin felajánlotta lemondását

Szili Katalin lemondott a Közösség a Társadalmai Igazságosságért Néppárt elnöki pozíciójáról, de lemondását nem fogadták el. A KTI nem indul az európai parlamenti választásokon, mert a sikeres szereplésükre nincs reális politikai esély.

hvg.hu

Forrónadrágos, cicis lányokkal kampányolt Szili pártja – fotók

Forrónadrágos, cicis lányokkal kampányolt Szili pártja – fotók

Meglehetősen alulöltözött fiatal lányok kampányoltak Szili Katalin pártjáért, a Társadalmi Igazságosságért Néppártért. A lányokat egy cégen keresztül bérelték – írja a Hír24. Mindezt a politikai tisztánlátás érdekében tették.

hvg.hu

Sziliék Polttal indíttatnának keresetet a devizahitelesek érdekében

A Legfőbb Ügyészség indítson közérdekű keresetet a devizahitel-károsultak érdekében - ezt szeretné Szili Katalin pártja. A közérdekű keresetindítással biztosítható, hogy a tisztességtelen általános szerződési feltételeket a bíróság az összes érintett szerződésre kiterjedő hatállyal érvénytelennek nyilvánítsa.

MTI

„Az ajánlási rendszer, úgy, ahogy van, megbukott"

„Az ajánlási rendszer, úgy, ahogy van, megbukott"

A rendszerváltás óta idén szavazhatunk a legtöbbféle pártra, de valószínűleg ennyi csalásgyanú sem vetődött még fel egy választás előtt sem. A rendőrség több választókerületben is nyomozást indított az ajánlószelvényekkel kapcsolatos visszaélések miatt, a választási irodák azonban nem hajlandóak vizsgálódni, mivel az „túl nagy munka lenne”. Az általunk megkérdezett választási szakértő szerint a rendszer gyakorlatilag szabad utat enged a csalóknak.

Matolcsy és Szili komoly eszmecserét folytattak

Matolcsy és Szili komoly eszmecserét folytattak

Bejutott Matolcsy György jegybankelnökhöz Szili Katalin, aki jelenleg a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt vezetője.

MTI

Három kulccsal forradalmasítanák az adózást Szili Katalinék

Három kulccsal forradalmasítanák az adózást Szili Katalinék

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt, Szili Katalin pártja megtartatná a 16 százalékos adókulcsot, a legalacsonyabb jövedelműek öt százalékkal adóznának, míg a tehetősebbeknek 20 százalékos kulcsot vezetnének be.

MTI

Szili Katalinék leszámolnának a gyűlölettel a politikában

Szili Katalinék leszámolnának a gyűlölettel a politikában

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt garantált nyugdíjakat akar, megoldaná a devizahitelesek problémáját és erősítené a civil demokráciát.

MTI

12 ponttal robbantja a kampányt Szili Katalin

12 ponttal robbantja a kampányt Szili Katalin

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke, Szili Katalin pénteken sajtótájékoztatót tartott, amelyen bemutatta pártja 12 pontját.

MTI

Visíts velem!

Visíts velem!

És akkor Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó.

Szili szerint Bajnaiék félnek tőlük

Szili Katalin szerint a baloldali összefogás fél a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárttól (KTI) és annak programjától.

MTI

Szili Katalinék összehívnák a parlamentet

Rendkívüli parlamenti nap összehívását kezdeményezi a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása érdekében.

MTI

Szili: civil demokrácia váltsa a párturalmat

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt párturalom helyett civil demokráciát szeretne Magyarországon – mondta Szili Katalin, a szervezet elnöke pénteken Miskolcon.

MTI

Sziliék Semjénnek adtak át petíciót

A társadalmi igazságosság világnapja alkalmából petíciót adott át csütörtökön Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, amelyben párbeszédkészséget, méltányosságot követelnek a kormányfőtől.

MTI

Szili Katalin brutálisan nagyot álmodott

Szili Katalin brutálisan nagyot álmodott

Kampánynyitó rendezvényt tartott szombaton a Szili Katalin vezette Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI), amelyen a volt szocialista politikus azt mondta, hogy ő 15 százalékos választási eredménnyel volna elégedett.

MTI

Kutató, mérnök, orvos is van Szili pártjának jelöltjei között

Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke vasárnap Gödön bemutatta a szervezet Pest megyében induló jelöltjeit.

MTI

Őszödi beszéd: Szili "tisztára mosná a nevét", pártja Pintérhez fordult

Őszödi beszéd: Szili "tisztára mosná a nevét", pártja Pintérhez fordult

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) parlamenti írásbeli kérdésben sürgeti Pintér Sándor belügyminisztert az őszödi beszéd kiszivárogtatási körülményeinek tisztázására - közölte Ivády Gábor, a Szili Katalin volt házelnök által vezetett szervezet politikusa, független országgyűlési képviselő, aki hétfőn terjeszti a tárcavezető elé kérdéseit.

MTI

Szili pártja nem ismert arcokat indít

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) pénteken bemutatta tizennyolc fővárosi jelölt aspiránsát, akiket a budapesti választókörzetekben kíván indítani az áprilisi országgyűlési választáson.

MTI

"Összeálltak Gyurcsány Ferenccel" – visszaküldték a Szolidaritás ajándékát Szili Katalinék

Ivády Gábor, aki most Szili Katalin pártjában politizál, azt mondta: a Szolidaritás eljátszotta a hitelét amikor összeállt a Demokratikus Koalícióval.

MTI

Schmuckéknak és Sziliéknek is zöld lámpát adott a választási bizottság

Újabb négy jelölőszervezetet vett nyilvántartásba hétfőn a Nemzeti Választási Bizottság. Formai hibák miatt viszont visszautasították az EGYIKSEM elnevezésű jelölőszervezet nyilvántartásba vételét.

MTI
1239

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X