Szili Katalin gesztusértékűnek tekinti, hogy Orbán megbízottja lehet

Szili Katalin gesztusértékűnek tekinti, hogy Orbán megbízottja lehet

Szili Katalin szerint gesztusértékű, hogy felkérték miniszterelnöki megbízottnak, de elmondása szerint ő mindig is ugyanazt az álláspontot képviselte.

hvg.hu

Szili Katalin közel havi egymillióért dolgozik Orbánnak

Szili Katalin közel havi egymillióért dolgozik Orbánnak

Államtitkári juttatások illetik meg Szili Katalint a Miniszterelnökségen, vagyis havi közel egymillió forintos fizetést kap – derül ki a Miniszterelnökségnek egy közérdekű adatigénylésre adott válaszából.

hvg.hu

Megölhette magát Szili Katalin jogi szakértője

A hétvégén a Normafánál megtalált halott férfi Bezzegh Tibor Vazul, Szili Katalin korábbi jogi szakértője, akit január óta eltűntként tartottak nyilván. Az Index úgy tudja, öngyilkos lett.

hvg.hu

A Miniszterelnökségen dolgozik Szili Katalin

A Miniszterelnökségen dolgozik Szili Katalin

Szili Katalin korábbi MSZP-s, majd független képviselő a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságán dolgozik Semjén Zsolt felkérésére "miniszterelnöki megbízottként" – közölte maga Semjén.

Nyom nélkül eltűnt Szili Katalin jogi szakértője

Nyom nélkül eltűnt Szili Katalin jogi szakértője

Január 30-a óta nem találják Bezzegh Tibort, aki Szili Katalin mellett dolgozott jogi szakértőként, majd a MÁV-nál helyezkedett el.

hvg.hu

Szili Katalin Botka riválisával kampányolt

Szili Katalinnal, a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnökével találkozott a tiszai halfesztiválon Kothencz János. A polgármesterjelölt és a KTI-elnök szerint egy új politikai kultúrát kell kialakítani, melyben a pártok nem egymás ellen, hanem az emberekért dolgoznak. – írja a Szeged.ma

hvg.hu

Meggyűlt a baja az őszödi beszéddel Szabó Bálintnak

A bíróság megállapította, hogy Szabó Bálint őszödi beszéddel kapcsolatos kijelentésével megsértette Szili Katalin személyiségi jogait.

Ismét Szili Katalint választotta pártelnöknek a KTI

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) tisztújító kongresszusán Szili Katalint újra pártelnöknek választották, az elnökhelyettes Ivády Gábor lett.

MTI

Bomba robban ma az őszödi beszéd ügyében?

Beidézte hétfőre a bíróság Szili Katalint, Szekeres Imrét és Baja Ferencet a Szabó Bálint ellen indított perben – írja a Magyar Nemzet, amely szerint ezzel váratlan fordulatot vehet az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ügye. Szabó Bálint azt állítja, hogy ez a három politikus szivárogtatta ki Gyurcsány Ferenc 2006-os őszödi beszédét, és elmondása szerint bizonyítékai is vannak erre.

hvg.hu

"Senki másnak nem is írtam alá"

Egy civil kezdeményezés, a Most Mozgalom aktivistái felkerestek olyan választópolgárokat, akiknek a neveivel feltehetőleg visszaéltek az ajánlóívek gyűjtése során. A legtöbb nyilatkozó azt állítja, eredetileg a Szili Katalin-féle KTI-nek írtak alá, de van, aki szerint akár egy telefonkönyvből is kiírhatták az adatait, mivel egyik pártnak sem adta le az ajánlását. A videós megkereséseknél az aktivistákat a hvg.hu tudósítója is elkísérte.

Szili Katalin felajánlotta lemondását

Szili Katalin lemondott a Közösség a Társadalmai Igazságosságért Néppárt elnöki pozíciójáról, de lemondását nem fogadták el. A KTI nem indul az európai parlamenti választásokon, mert a sikeres szereplésükre nincs reális politikai esély.

hvg.hu

Forrónadrágos, cicis lányokkal kampányolt Szili pártja – fotók

Forrónadrágos, cicis lányokkal kampányolt Szili pártja – fotók

Meglehetősen alulöltözött fiatal lányok kampányoltak Szili Katalin pártjáért, a Társadalmi Igazságosságért Néppártért. A lányokat egy cégen keresztül bérelték – írja a Hír24. Mindezt a politikai tisztánlátás érdekében tették.

hvg.hu

Sziliék Polttal indíttatnának keresetet a devizahitelesek érdekében

A Legfőbb Ügyészség indítson közérdekű keresetet a devizahitel-károsultak érdekében - ezt szeretné Szili Katalin pártja. A közérdekű keresetindítással biztosítható, hogy a tisztességtelen általános szerződési feltételeket a bíróság az összes érintett szerződésre kiterjedő hatállyal érvénytelennek nyilvánítsa.

MTI

„Az ajánlási rendszer, úgy, ahogy van, megbukott"

„Az ajánlási rendszer, úgy, ahogy van, megbukott"

A rendszerváltás óta idén szavazhatunk a legtöbbféle pártra, de valószínűleg ennyi csalásgyanú sem vetődött még fel egy választás előtt sem. A rendőrség több választókerületben is nyomozást indított az ajánlószelvényekkel kapcsolatos visszaélések miatt, a választási irodák azonban nem hajlandóak vizsgálódni, mivel az „túl nagy munka lenne”. Az általunk megkérdezett választási szakértő szerint a rendszer gyakorlatilag szabad utat enged a csalóknak.

Matolcsy és Szili komoly eszmecserét folytattak

Matolcsy és Szili komoly eszmecserét folytattak

Bejutott Matolcsy György jegybankelnökhöz Szili Katalin, aki jelenleg a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt vezetője.

MTI

Három kulccsal forradalmasítanák az adózást Szili Katalinék

Három kulccsal forradalmasítanák az adózást Szili Katalinék

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt, Szili Katalin pártja megtartatná a 16 százalékos adókulcsot, a legalacsonyabb jövedelműek öt százalékkal adóznának, míg a tehetősebbeknek 20 százalékos kulcsot vezetnének be.

MTI

Szili Katalinék leszámolnának a gyűlölettel a politikában

Szili Katalinék leszámolnának a gyűlölettel a politikában

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt garantált nyugdíjakat akar, megoldaná a devizahitelesek problémáját és erősítené a civil demokráciát.

MTI

12 ponttal robbantja a kampányt Szili Katalin

12 ponttal robbantja a kampányt Szili Katalin

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke, Szili Katalin pénteken sajtótájékoztatót tartott, amelyen bemutatta pártja 12 pontját.

MTI

Visíts velem!

Visíts velem!

És akkor Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó.

Szili szerint Bajnaiék félnek tőlük

Szili Katalin szerint a baloldali összefogás fél a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárttól (KTI) és annak programjától.

MTI
1239

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X