Windisch Judit Itthon

Vajon tudják a fideszes polgármesterek, hol az 1300 befogadott menekült? – Videó

Altusz Kristóf államtitkár a minap bevallotta: tavaly 1300 menekültet fogadott be Magyarország, csak erről a menekültek biztonsága érdekében nem beszéltek. Az MSZP szerint ezzel stikában végrehajtották a Soros-tervet. Több száz fideszes polgármester gyűlt össze a Bálnában, hogy a migránsválságról beszéljen, ott elkaptunk néhány embert, hogy megkérdezzük, tudják-e, hol vannak a befogadott menekültek.

Windisch Judit Itthon

Szintet lépnek a rettegésben: A Fidesz a tűzoltózenekarban is migránssimogatót lát

Pénteken új színházi előadásnak lesz premierje: Szita Károly meghívására a fideszes vezetésű megyei jogú városok a bevándorlást szorgalmazó civil szervezetek ellen lépnek szövetségre. Jó harc ez, mivel betelepíteni senki sem akar, az ellenségnek beállított alapítványok pedig eszköztelenek az ilyen támadásokkal szemben. Ha bejön az első előadás, a 2019-es önkormányzati választásokig ismételgetik majd a "nemértő" közönség számára.

hvg.hu Itthon

Soros miatt ülnek össze a megyei jogú városok vezetői

Január végén vagy február elején Budapesten tartják azt a találkozót, amit Szita Károly kaposvári polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hív össze, a téma pedig Soros György lesz, valamint az a vidéki hálózat, amit épít.

hvg.hu Itthon

Migránshisztéria: Botka László beszólt Szita Károlynak

Néhány csípős megjegyzés kíséretében osztotta meg Facebook-oldalán Botka László a Magyar Nemzet cikkét arról, hogy Szita Károly kaposvári polgármester a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökeként összefogást hirdetett a polgármesterek között az illegális bevándorlással kapcsolatos hírek miatt.

Dercsényi Dávid-Windisch Judit Itthon

Sejtették az önkormányzatok, hogy átveri őket a kormány

Több polgármester szerint nem szólt előre a kormány, hogy az iskolák államosítása nem lesz ingyen, de ez azért sejthető volt. Jön a szolidaritási hozzájárulás, amelyről Gémesi Györgynek a szocializmus jut eszébe.

hvg.hu Gazdaság

Orbán csupa jó hírt vitt a kaposváriaknak

Egy sor fejlesztésről állapodott meg Orbán Viktor Kaposvár polgármesterével, Szita Károllyal. Többek között 4000 fős sportcsarnok és versenymedence épül, felújítják a Csíky Gergely Színházat, összekötik a várost az országos úthálózattal, de a városon belüli közlekedést is egyszerűsítik. Mindösszesen 100-120 milliárd forintba fog kerülni a város fejlesztése.

MTI Itthon

Ígéretet tett a háziorvosoknak Szita Károly

Szita Károly szerint az önkormányzatok felmentést fognak adni a helyi iparűzési adó megfizetése alól a háziorvosi praxisoknak. A kaposvári polgármester az M1-en, a Megyei Jogú Városok Szövetségének ülése előtt úgy fogalmazott: "az a minimum", hogy ezzel a lehetőséggel az alapellátást segítsék. Azt ígérte: Kaposvár elengedi a helyi iparűzési adót a háziorvosoknak, és bízik benne, hogy így jár el a többi város is.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk