Bicsérdi Ádám Kult

Csütörtökönként becsöngettek a csendes Hofik, akik azóta is a nappalinkban ülnek

Ma már megosztónak számít, fénykorában viszont kiürültek az utcák miatta – pontosan 30 éve, május 7-én indult a magyar televíziózás legkedveltebb „mutánsa”, amely nevelte, eligazította és szórakoztatta is az országot. De miért rajonganak érte a mai kamaszok és miért fut még a mai, jóval modernebb közegben is?

MTI Kult

Vágási Feri is felköszöntötte a 80 éves Etust – fotók

A fővárosi Madách Színházban köszöntötték fel kedden a 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karolát. A színművészt számtalan színpadi szerepe, filmjei, tévéfilmjei, szinkronszínészi munkája mellett legtöbben talán a Szomszédok című tévésorozatból ismerik, ahol Etust alakította. Kedden Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója, a Szomszédok Vágási Ferije is felköszöntötte Csűrös Karolát.

hvg.hu Gazdaság

Az Airbnb bevezeti a panaszfunkciót a szomszédoknak

A bosszús szomszédok ezentúl az Airbnb-n keresztül tudnak panaszt tenni a főbérlőkre, ha nem veszik figyelembe a lakáskiadásnál az érdekeiket – júniustól ez a funkció már él is az Egyesült Államokban.

hvg.hu Kult

Emlékszik rá, amikor még Taki bácsi vezetett?

Süsüvel készíthet szelfit, de kipróbálhatja magát a kamerák előtt vagy a rádióstúdióban is, aki ellátogat a nemrég megnyitott, és digitálisan felújított Rádió és Televízió-történeti Kiállítóhelyre a Pollack Mihály térre. A tárlaton táblagépet adnak mindenki kezébe, így hatalmas információs anyag zúdul az érdeklődőre. A kiállított antik készülékek nosztalgiafaktora mellett még röntgenszemekkel is végigpásztázhatunk néhány régi berendezést. Ott jártunk: kiállításból ötös.

hvg.hu Tech

Ez a mém lesz a magyar net új kedvence

Emlékszik a Csillagok háborúja legnagyobb jeleneteire? És a Szomszédok velős párbeszédeire? Most mindkettőt megmutatjuk – vegyítve, egyszerre.

1 2

A címlapról ajánljuk