MTI Kult

Vágási Feri is felköszöntötte a 80 éves Etust – fotók

A fővárosi Madách Színházban köszöntötték fel kedden a 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karolát. A színművészt számtalan színpadi szerepe, filmjei, tévéfilmjei, szinkronszínészi munkája mellett legtöbben talán a Szomszédok című tévésorozatból ismerik, ahol Etust alakította. Kedden Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója, a Szomszédok Vágási Ferije is felköszöntötte Csűrös Karolát.

hvg.hu Gazdaság

Az Airbnb bevezeti a panaszfunkciót a szomszédoknak

A bosszús szomszédok ezentúl az Airbnb-n keresztül tudnak panaszt tenni a főbérlőkre, ha nem veszik figyelembe a lakáskiadásnál az érdekeiket – júniustól ez a funkció már él is az Egyesült Államokban.

hvg.hu Kult

Emlékszik rá, amikor még Taki bácsi vezetett?

Süsüvel készíthet szelfit, de kipróbálhatja magát a kamerák előtt vagy a rádióstúdióban is, aki ellátogat a nemrég megnyitott, és digitálisan felújított Rádió és Televízió-történeti Kiállítóhelyre a Pollack Mihály térre. A tárlaton táblagépet adnak mindenki kezébe, így hatalmas információs anyag zúdul az érdeklődőre. A kiállított antik készülékek nosztalgiafaktora mellett még röntgenszemekkel is végigpásztázhatunk néhány régi berendezést. Ott jártunk: kiállításból ötös.

hvg.hu Tech

Ez a mém lesz a magyar net új kedvence

Emlékszik a Csillagok háborúja legnagyobb jeleneteire? És a Szomszédok velős párbeszédeire? Most mindkettőt megmutatjuk – vegyítve, egyszerre.

MTI Itthon

Társasozni is lehet a szomszéd lánnyal

Nyissunk egymásra szlogennel rendezi meg az idei Szomszédünnepet a Hungarofest Nonprofit Kft. június 1-jén, idén a határokon túlról is várják a jelentkezőket - közölte a szervezet kedden.

hvg.hu Itthon

Meghalt Kézdy György, a Szomszédok Virágh doktora

Öngyilkos lett Kézdy György színművész. A Szomszédok című tévésorozat népszerű Virágh doktora egy budapesti kórház ablakából vetette magát a mélybe és azonnal szörnyethalt – írja a Borsonline.

Tossenberger Adél Kult

Ha nincs az OTP-vezér, nincs Szomszédok

Több mint tíz év telt el azóta, hogy a Szomszédok családjai kiköltöztek a gazdagréti lakótelepről. Azóta fanklubok alakultak, a sorozat kultuszfilm, az ott elhangzott mondatok pedig kultikus mondatok lettek. És nemcsak azért, mert divat a retro és kellemes a nosztalgia, hanem mert most is ugyanazok vagyunk: Vágásiék, Takácsék és Mágenheimék. Alapvetően semmi sem változott. Gazdagréten jártunk.

MTI Kult

Szomszédok rajongóknak: túrát szerveznek a sorozat helyszínén

A Gazdagréti lakótelepen szervezi meg legújabb sétáját a Budapesti Aszfaltprojekt (BUPAP): a Szomszédok című, 13 éven át forgatott teleregény helyszínei mellett a korszak építészetét és történetét is bemutatják a szervezők a séta résztvevőinek.

Origo Itthon

A szomszédok is bezárathatják a terézvárosi vendéglátóhelyeket

Módosította a csendrendeletet a terézvárosi önkormányzat Budapesten. Ennek alapján novembertől már a szomszédok is megakadályozhatják azt, hogy este 10-től reggel 6-ig nyitva lehessenek a vendéglátóhelyek. A kerületi vendéglátós egyesület szerint velük nem egyeztettek a módosításról – írja Origo.

1 2
A címlapról ajánljuk