MTI Gazdaság

Bevált a kormány pofonegyszerű új fegyvere a NAV szerint

Százmilliókban mérhető hasznot hajthatott már az első hónapokban a kormányzat legújabb és egyben legegyszerűbb feketegazdaság elleni lépése - írta a Magyar Idők. Az úgynevezett adótraffipax március óta működik és lényegében nem más, mint egy interneten elérhető hírlevél arról, hogy az adóhivatal mikor, kiket és hol ellenőriz.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Tállai Andrásról kiderült, hogy egy reneszánsz ember

A NAV elnöke több állást is ellát és rengeteget dolgozik, a multi élelmiszerláncokat válogatott kínzásoknak vetné alá a kormány, és kipécézte megának a Heinekent. Matolcsy György kitart az összeesküvés elmélete mellett, Paks II.-ről pedig megint kiderült, hogy nem éri meg. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Gazdaság

Új módszerrel hajtja be a köztartozásokat a NAV

Új módszert alkalmaz a NAV a köztartozások behajtásánál, egyebek közt kényszerítő lépések helyett jóval többször küldött felszólítást az adósoknak – mondta Tállai András, a hivatal vezetője a Magyar Időknek.

MTI Gazdaság

Tállai fizetésemeléssel rúgja be NAV motorját

Újabb, bár nem túl jelentős fizetésemeléssel folytatódik a NAV-dolgozók életpályamodelljének megvalósítása – mondta az NGM államtitkára. A kockázatos munkakört és a többéves tapasztalatot elismerő rendszernek köszönhetően 63 800 forinttal többet vihet haza most februárban egy határnál 15 éve szolgálatot teljesítő pénzügyőr járőr, mint amennyit 2016 júniusában keresett.

hvg.hu Gazdaság

Magyar Nemzet: kirúgták a NAV főigazgatóját

A Magyar Nemzet információi szerint Tállai András, az adóhivatal vezetője ma felmentette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás főigazgatói pozíciójából Marsi Márta Erzsébetet. Az értesülést a hivataltól egyelőre nem erősítették meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával