hvg.hu Gazdaság

És akkor Tállai Andrásról kiderült, hogy egy reneszánsz ember

A NAV elnöke több állást is ellát és rengeteget dolgozik, a multi élelmiszerláncokat válogatott kínzásoknak vetné alá a kormány, és kipécézte megának a Heinekent. Matolcsy György kitart az összeesküvés elmélete mellett, Paks II.-ről pedig megint kiderült, hogy nem éri meg. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Gazdaság

Új módszerrel hajtja be a köztartozásokat a NAV

Új módszert alkalmaz a NAV a köztartozások behajtásánál, egyebek közt kényszerítő lépések helyett jóval többször küldött felszólítást az adósoknak – mondta Tállai András, a hivatal vezetője a Magyar Időknek.

MTI Gazdaság

Tállai fizetésemeléssel rúgja be NAV motorját

Újabb, bár nem túl jelentős fizetésemeléssel folytatódik a NAV-dolgozók életpályamodelljének megvalósítása – mondta az NGM államtitkára. A kockázatos munkakört és a többéves tapasztalatot elismerő rendszernek köszönhetően 63 800 forinttal többet vihet haza most februárban egy határnál 15 éve szolgálatot teljesítő pénzügyőr járőr, mint amennyit 2016 júniusában keresett.

hvg.hu Gazdaság

Magyar Nemzet: kirúgták a NAV főigazgatóját

A Magyar Nemzet információi szerint Tállai András, az adóhivatal vezetője ma felmentette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás főigazgatói pozíciójából Marsi Márta Erzsébetet. Az értesülést a hivataltól egyelőre nem erősítették meg.

hvg.hu Vállalkozás

Vendéglői áfacsökkentés: Még sincs annyi méz a madzagon

Jókora versenyelőnyre tehetnek szert a klasszikus vendéglők a munkahelyi étkezdékkel szemben már idén, de főleg jövőre. A kormány azonban gondoskodik róla, hogy olyan nagyon ezek az egységek se járjanak jól, jövő januártól ugyanis a nyakukba akaszt majdnem az akkori áfával megegyező pluszterhet. Mindezt az turizmus fejlesztése jelszavával.

hvg.hu Gazdaság

Kirúghatják a NAV elnökét

Elengedhetik Tállai András kezét a Magyar Nemzet szerint. A lap információi szerint a NAV elnökének a nemzetgazdasági miniszterrel gyűlt meg a baja, de az utolsó csepp a pohárban egy tévés nyilatkozat volt a karácsonyi Erzsébet-utalványokról.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk