Dercsényi Dávid Itthon

Tállai András, a NER Mad Max-lelkületű robotosa

Dúl a kampány, a politikusok járják az országot, és ellátogatnak mindenfelé, néhányan oda is, ahova négy évig egyszer sem. Mindezt persze a Facebookon is meg kell örökíteni – a politikusok Facebook-oldala ilyenkor többet mond sok száz szociológiai tanulmánynál. Mondjuk, Tállai András nagy utazó, de most különösen erős szocióban nyomja.

MTI Én és a Cégem

Tállai elmondta, mire figyel márciusban a NAV

Márciusban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal legújabb szolgáltatásával, az utólagos adótraffipaxszal a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálja kiemelten - mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára.

MTI Gazdaság

Adóbevallás - népszerűsödő sms

Péntekig mintegy 350 ezren kérték papíralapú szja-bevallási tervezetük postázását a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), idén is az sms a legnépszerűbb, a kérelmezők 70 százaléka így fordult az adóhatósághoz - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

MTI Élet+Stílus

Örömhír: egyre jobban keresnek az adóellenőrök

Az életpályamodell újabb, 15 százalékos fizetésemelést biztosít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozóinak, az adóhatóság munkatársai már megkapták emelt összegű fizetésüket - dicsekedett el vele Tállai András az MTI-nek.

hvg.hu Itthon

Tállai András már nem sztahanovista

A NAV-elnök egy éve még napi 12-14 óra munkával indokolta a szokásosnál félmillió forinttal magasabb havi fizetését, de úgy tűnik, 2017-ben már nem hajszolta túl magát.

Windisch Judit Itthon

Kár is volna tagadni, hogy a Fidesz a Jobbiktól lop

Nem kell bevallani, évek óta látszik: a Fidesz számos programpontot lenyúlt a Jobbiktól. Vagy ha maga találta ki, előtte biztosan elmulasztotta azt a választási programjába belerakni. Tippeljen, ki írta bele a programjába, hogy legyen kötelező hit- és erkölcstan, és ki mondta először, hogy kellene a határkerítés?

hvg.hu Itthon

Egyforma pályázattal nyertek uniós pénzt Tállai körzetében

Ónod, Mályi, Hejőszalonta és a Mezőkövesdi Zsóry SE, ahol Tállai András fideszes NAV-vezető a társadalmi elnök, szinte szóról szóra megegyező pályázattal nyert az Európai Unió terület- és településfejlesztési programjának forrásaiból.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk