A kétéves gyerek a nő karján ült, miközben az élettársa ütötte-verte

Ha beigazolódik a gyanú, egy gyerekverő, nőverő rémet fogtak Pest megyében. A 31 éves L. Sándort előzetes letartóztatásba helyezték, miután szombaton megverte és késsel fenyegette élettársát.

hvg.hu

Szétázott egy ház Tápiószelén, bármikor összedőlhet

A sok eső miatt megdőlt és lakhatatlanná vált egy ház Tápiószelén. Három embert kiköltöztettek, az önkormányzat gondoskodik róluk.

MTI

Már előzetesben a halálra vert kislány apja

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtökön azt a tápiószelei férfit, aki súlyosan bántalmazta kétéves nevelt lányát, és ennek következtében a gyermek később életét vesztette - közölte a bíróság.

Interjút adott az elhunyt tápiószelei kislány anyja

Arra ért haza, hogy kislánya lélegeztetőgépen van, élettársa pedig többféle verziót adott elő a történtekről, míg végül megbukott a hazugságvizsgálaton – nyilatkozta a Velvet.hu-nak az a tápiószelei nő, akinek kétéves lányát múlt héten olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe. A nő élettársát emberöléssel gyanúsítják.

hvg.hu

Emberöléssel gyanúsítják az agyonvert kétéves nevelőapját

A rendőrség megerősítette, hogy őrizetbe vették a tápiószelei ügy gyanúsítottját. Az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az orvos szakértő megállapította, hogy a kétéves kislány halálában idegenkezűség is szerepet játszott.

MTI

Sérüléseibe belehalt kétéves kislány: őrizetben a nevelőapa, kimentették a kistestvért

A feltehetőleg halálra vert kislány nevelőapját a rendőrség őrizetbe vette, bár ezt az információt nem erősítették meg. A kislány két testvére közül az egyik a gyámhatósághoz, a másik édesapjához került.

hvg.hu

Nevelőapja szerint csak leesett az asztalról a sérüléseibe belehalt kétéves kislány

Nevelőapja egyedül vigyázott arra a kétéves kislányra, aki bántalmazásra utaló sérüléseibe péntek éjjel halt bele a Heim Pál Kórházban. A férfi azt állítja, a kislány csak leesett a konyhaasztalról.

hvg.hu

Meghalt a Tápiószelén bántalmazott kétéves gyermek

Meghalt pénteken éjjel a gyanú szerint súlyosan bántalmazott kétéves kislány, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a mentők szerdán Tápiószeléről - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a honlapján.

MTI

Hat méteres fáról zuhant le egy férfi

Mentőhelikopterrel vitték be a kórházba azt a férfit, aki lezuhant egy fáról, és súlyosan megsérült Tápiószelén.

MTI

Zsarolókat fogtak Tápiószelén

Hárommillió forintot követelt egy ismeretlen telefonáló egy 29 éves tápiószelei férfitól, azzal fenyegetve, ha nem fizet, megöli őt, és családjának is baja eshet. A zsarolót és társát rövid időn belül elfogták, pénteken mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyzeték - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombaton.

MTI

Árokba borult egy kisbusz Tápiószele és Cegléd között

Feltehetően a rossz időjárás miatt az árokba borult egy kisbusz vasárnap délután a 311-es út abonyi leágazásánál. Az útszakaszon csak fél pályán halad a forgalom.

MTI

Frontálisan ütközött két autó Pest megyében

Két személyautó ütközött frontálisan a Pest megyei Farmos és Tápiószele között csütörtök reggel, egy ember megsérült - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

MTI

Ég az aljnövényzet Tápiószőlős és Tápiószele között

Kigyulladt és az utolsó hírek szerint körülbelül 30 hektárnyi területen ég az aljnövényzet Tápiószőlős és Tápiószele között. Pest megyében péntek óta ez a kilencvenhatodik szabadtéri tűzeset.

MTI

Tűzben sérült meg egy idős férfi Tápiószelén

Életveszélyesen megsérült egy férfi Tápiószelén pénteken kora délután, amikor megpróbálta eloltani a lakásában keletkezett tüzet.

MTI

Rengett a föld Pest megyében

Gyenge földrengés rázta meg a Pest megyei Nagykátát és térségét; a Richter-skála szerint 3,1-es földmozgás epicentruma Tápiószelén volt - értesült a HavariaPress.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X