hvg.hu Közlekedés

Egy lakás borult az M7-esre a Tárnoknál ütköző lakóbuszból – fotók

Durván összetört az M7-esen karambolozó lakóbusz. A jármű oldala felszakadt, a benne lévő személyes tárgyak az aszfalton kötöttek ki. A lakóbusz egy autóval ütközött a 27-es kilométernél, a főváros felé tartó oldalon, majd a szalagkorlátnak csapódott és oldalára borult. A bent ülők közül három embert könnyebb sérülésekkel vittek kórházba. A baleset miatt csaknem öt kilométeres dugó alakult ki. Az érdi tűzoltók a leállósávba húzták az autót és a kerekeire állított lakóbuszt.

MTI Baleset

A garázsbérlet buktatta le a szeretőjét bebetonozó férfit

Vádat emeltek a tárnoki férfi ellen, aki megölte, majd elásta és lebetonozta barátnőjét, mert az szerette volna, ha feleségét elhagyva összeköltözik vele. A férfi azon bukott le, hogy nem fizette a garázs bérleti díját, ahol a barátnője kocsiját rejtegette.

MTI Itthon

Dühében halálra gázolta feleségét egy tárnoki férfi

A férfi bevodkázott, majd összevesztek a feleségével. A nő a kocsija mögé feküdt, hogy megakadályozza távozását, mire a férfi rátolatott az asszonyra és métereken át vonszolta magával. A nő meghalt, az ügyészség vádat emelt.

MTI Itthon

Elásott holttestre bukkantak Tárnokon

Elásott holttestre bukkantak egy tárnoki háznál - tudta meg az MTI csütörtökön. A hírügynökség úgy tudja, hogy valószínűleg egy gyilkosság áldozata került elő.

MTI Itthon

Új pályán járnak már a vonatok Kelenföld és Tárnok között

Elkészült a Kelenföld és Székesfehérvár közötti vasút pálya felújításának második üteme. A Kelenföld és Tárnok között elvégzett korszerűsítés nettó 30,9 milliárd forintba került, a beruházást Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár adta át pénteken.

1 2

A címlapról ajánljuk