hvg.hu Gazdaság

Hadházy Ákost kóstolgatja a TV2 Tények

Az LMP antikorrupciós szóvivője került a Tények célkeresztjébe. Mert hogy az apja egy olyan cégnél dolgozik, amelynek tulajdonosa a helyi gazdák szerint gyanús körülmények között szerzett földet. A Fidesz közleményben követeli a magyarázatot.

Gergely Zsófia Itthon

Pachmann Péter otthagyja a Tényeket, Giró-Szász exe a TV2-höz tart

Újabb átrendeződés várható a TV2-nél: majdnem húsz év után Pachmann Péter kiszáll a Tényekből. Csak a reggeli műsort vezeti tovább, amelynek új műsorvezetőjeként Giró-Szász András egykori felesége, Serfőző Krisztina debütálhat. A Tv2 megerősítette információinkat, de Pachmann távozását családi okokkal magyarázzák.

Gergely Zsófia Itthon

Újabb TV2-beégés: a Vona–Gyurcsány-hasonlóságról a szakértő nem is ezt mondta

Annyira meg akar felelni az elvárt iránynak a Vona Gábor lejáratására kalibrált Tények, hogy sikerült átkozmetikázni, amit egy egyetemi tanár nyilatkozott Gyurcsány és a Jobbik elnökének kommunikációjáról. Az Origo természetesen azonnal átvette az anyagot, szintén rá hivatkozva, miközben az interjút adó szakember állítja, hogy ő ilyen szellemben soha nem beszélt arról, hogy Vona a baloldali politikust utánozná.

hvg.hu Itthon

Titkos kapcsolatot fedezett fel Gyurcsány és Vona között a TV2 Tények

Megzenésítette a CÖF vonás-gyurcsányos-bohócos plakátját kedd este a TV2. Hosszú riportban bizonygatták a két pártelnök politikai rokonságát olyan szakértőket is segítségül hívva, mint ifjabb Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő. Legerősebb bizonyítékuk a hasonló gesztikuláció és az, hogy Vona feltűnően sokat mosolyog az ATV-ben.

Gergely Zsófia Itthon

Beperli a TV2-t az elszúrt lejárató riport áldozata - interjú

Névazonosság miatt a TV2 Tények című műsorában sikerült egy teljesen más személyt belekeverni abba a lejárató riportba, amelynek eredetileg hvg.hu újságírója volt a célpontja. Hogy élte meg a botrányt, mit lép most - ezekről is beszélt az egykori állatvédő, aki először szólalt meg a lyukra futott karaktergyilkossági kísérlet óta.

Gergely Zsófia - Nagy Iván Zsolt Itthon

Egy karaktergyilkosság krónikája – így ment neki a TV2 a hvg.hu újságírójának

Megfélemlítő támadássorozatot indított a TV2 Tények műsora a hvg.hu munkatársa, Gergely Zsófia ellen. A hvg.hu szerkesztősége a leghatározottabban visszautasítja a torzításokra épülő karaktergyilkossági-kísérletet, és kiáll kollégája mellett. A Tények állításainak hátteréről, valamint a hvg.hu álláspontjáról az alábbiakban az érintett, Gergely Zsófia, illetve Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő írását olvashatják.

hvg.hu Itthon

TV2-vezér: Nincs rajtunk politikai nyomás

Nem távozik a TV2-től, büszke Marsi Anikóra és Gönczi Gáborra, elképesztően sikeresnek tartja a csatornát, aminek szerinte nem kell elsőnek lennie, és Andy Vajnától csak "inputokat" kap. Erről beszélt egy interjúban a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gergens.

Gergely Zsófia Itthon

TV2: Belső ügy, hogy náluk Rogán nem helikopterezik

Andy Vajna országos tévécsatornáján egy hete gyakorlatilag nem ejtik ki azt a szót, hogy helikopter. Aminek szerintük nincs köze ahhoz, hogy Rogán Antal kiruccanását is intéző felesége és a hírigazgató barátnők, hivatalos válaszuk szerint a szerkesztőségek szabadon dönthetik el, melyek a tudósításra érdemes közügyek. Vagyis ez nem az.

hvg.hu Itthon

Mintha már maga Orbán sem bízna a népszavazás érvényességében

A korábban oly nagyon hangoztatott kvótanépszavazási érvényesség kérdését kerülte a TV2-nek adott interjújában a miniszterelnök, akit a beszélgetés végére elnök úrrá léptetett elő Gönczi Gábor műsorvezető. Orbán már csak a nemek többségét tartotta fontosnak, ami borítékolható. A migráció olyan terület, amelyen, ha hibázunk, nem lehet kijavítani. Érkezett kérdés az unokájával kapcsolatban is. Aki nem megy el szavazni, az elfogadja a többség véleményét – mondta.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk