hvg.hu Itthon

Tényi: "Én is gyártottam a Kubatov-listákat"

A feljelentéseiről ismertté vált volt fideszes Tényi István a Hír Tv-ben azt állította: rangsorolva voltak választópolgárok az alapján, mennyire szimpatizálnak a Fidesszel. Juhász Péter Együtt-elnök feljelentést tesz.

hvg.hu Vállalkozás

Nem nyomoznak Rogán feltalálótársának feltűnően olcsó lakása ügyében

Bár ingatlanpiaci szakértők szerint a 82 négyzetméteres, belvárosi lakás 23 millióért már 2008-ban is ajándék volt, a rendőrség szakértői nem erre jutottak. Szerintük az V. kerületi önkormányzat által megállapított ár még meg is haladja az ingatlan valós piaci értékét. Így aztán nem nyomoznak Csík Balázs ingatlanja ügyében. Sem.

hvg.hu Itthon

Akcióban a főfeljelentő, nyomoz a rendőrség a náci tetoválás miatt

A balatonlellei strandon fotózták le tavaly azt a férfit, akinek náci tetoválás borítja az egész hátát. Egy bárpultnál támaszkodott, és a fénykép alapján úgy tűnt, egyáltalán nem izgatta, hogy tiltott önkényuralmi jelképet visel. A főfeljelentőként emlegetett Tényi István fordult az ügyészséghez ebben az ügyben is.

Dercsényi Dávid Itthon

Elgáncsolható-e még a kvótanépszavazás?

Három panasz érkezett az Alkotmánybírósághoz a kvótanépszavazás ellen, de egyik sem tűnik elég erősnek ahhoz, hogy megakassza a referendumot. A Kúria döntése után jóformán már csak formai kifogásokba lehet kapaszkodni.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával