hvg.hu Vélemény

Török Gábor jelentkezett a kerítésügy gyorselemzésével

Jó lenne tudni, hogy a kormány valóban a kerítéssel akarja-e megoldani a problémát, vagy csak akart egy erős érvet (ütőkártyát) az uniós érdekérvényesítésben – írja a kormány szerdai bejelentéséről Török Gábor politikai elemző a Facebookon.

hvg.hu Vélemény

Habony valójában egy photobomb?

Azok után, hogy Orbán Viktor kedden is lényegében letagadta, hogy Habony Árpád neki dolgozik, Török Gábor egész galériát tett közzé, amelyen a két férfi együtt látható. Egy kommentelő szerint Habony csak egy photobomb.

hvg.hu Vélemény

Török Gábor: A Fidesz bársonyszőnyeget terít a Jobbik elé

Világosan látszik, hogy a Fidesz eddigi stratégiája nem gyengítette, hanem erősítette a Jobbikot – írta a Facebookon Török Gábor politikai elemző a vasárnapi tapolcai időközi választást követően, amelyet a Jobbik képviselője, Rig Lajos nyert.

hvg.hu Itthon

Török Gábor gyorselemzése a drogteszt-agymenésről

Török Gábor elemző szerint a politikai vita dönti el, hogy beválik-e a kötelező drogteszt ötletét bedobó Fidesz számítása, hogy megállítsa a szavazótáborának sorvadását, de egyelőre csak annyi látszik, hogy ez nem teljesen esélytelen.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: Orbánnak "most látnia kellene, hogy nincs tovább"

Török Gábor szerint a McCain-ügy nem csak a magyar miniszterelnökről szól, hanem Magyarországról és a magyar jobboldalról is. Blogjában azt írta: Magyarország két nagy hibát követhet el: ha elhiszi, hogy minden problémáját Orbán okozza, s ha elhiszi, hogy minden problémájára megoldást csak Orbántól várhat.

hvg.hu Vélemény

Miért nyert ennyire a Fidesz?

Olyan demokratikus választási rendszert nem találtak még fel, amelyben a magát demokratikus ellenzéknek nevező baloldal a tegnapi teljesítményével kormányváltó erő lehetett volna – ez Török Gábor politológus véleménye a vasárnapi választásokról.

hvg.hu Itthon

Török Gábor felmérte, miért erősödik a Jobbik

Török Gábor szerint négy dolog lehet az oka a Jobbik erősödésének: a baloldali ellenzék bénázása, a Jobbik tudatos kampánya, a Jobbik körüli sajátos fegyvercsend és a Fidesz jelentősnek mért fölényére.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk