T-Systems

Hatékonyabb munkatársakat szeretne? Adjon nekik céges mobilt!

Az okostelefon-használat növeli a munkavállaló teljesítményét és munkája hatékonyságát, ösztönzőleg hat és segít megteremteni az ideális munka-magánélet egyensúlyt is. Egyebek mellett ez derült ki abból az amerikai kutatásból, melynek apropóján szakértő segítségével térképeztük fel a hazai üzleti trendeket is.

T-Systems

Főnökök zsebében a cég jövője

Az egész vállalat eredményessége múlhat azon, hogy vezetői miként használják mobiltelefonjaikat. Persze a zsebre vágott irodával és az állandó elérhetőséggel is célszerű okosan bánni.

MTI Vállalkozás

Kétszáz pécsi hallgató lehet a T-Systems gyakornoka

Az informatikai duális képzés, a kutatás-fejlesztés, a technológia-transzfer, valamint az innovációs és kutatási eredmények hasznosítása területén is együttműködik a jövőben a T-Systems Magyarország Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) - jelentették be szerdán a baranyai megyeszékhelyen.

Nagy Gergő - Szabó M. István Gazdaság

Bubi: jó lesz ez így?

Jövő tavasszal helyeznék üzembe a budapesti közösségi bérkerékpárrendszert, a Bubit. Bár egy kifogásolható eljárási hiba végül nem akasztotta meg a közbeszerzést, a határidő meglehetősen szűk. A nyertes rendszer sem feltétlenül problémamentes: Varsóban ugyanennek a beszállítónak az eszközeivel sok gond volt az indulásnál.

MTI Vállalkozás

A T-Systems bekebelezte a Daten-Kontort

A T-Systems Magyarország Zrt. teljes mértékben integrálja szervezetébe április 1-jével az informatikai alkalmazások fejlesztésében, telepítésében és üzemeltetésében több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező Daten-Kontor Kft.-t - jelentették be szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

hvg.hu Vállalkozás

Eltűnik a T-Mobile és a T-Home

Anyavállalatához hasonlóan szimplán Telekomként futnak majd a Telekom-csoport korábban külön néven futó divíziói. A cég elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón mutatta be a 4G/LTE-s új díjszabásait.

Vállalkozás

Alig fogyaszt energiát a T-Systems

Ötszáz háztartásnyi energiát spórol meg a T-Systems Magyarország Zrt. adatközpontja az évek óta tartó fejlesztések eredményeként, s ezért díjat is kapott.

hvg.hu Gazdaság

Már békülne a kormány az e-útdíj tender ügyében

A januárban megbukott útdíjtender több résztvevőjével tárgyalásba kezdett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), hogy július elejére legalább részben kiépülhessen a 3,5 tonna feletti súlyú teherautósokat érintő, megtett kilométerekkel arányos útdíjat beszedő rendszer - írta pontos forrás megnevezése nélkül a csütörtöki Népszava.

MTI Vállalkozás

E-útdíj: megszólalt a vesztes is

A T-Systems Magyarország Zrt. álláspontja szerint az elektronikusútdíj-tender aláírásának elhalasztásával még kérdésesebbé vált az útdíjfizetési rendszer megvalósítása a megrendelő által elvárt határidőre és tartalommal.

hvg.hu Gazdaság

Megbukott az e-útdíj tender

A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban kedd délután, maratoni tárgyalás végén dolguk végezetlenül álltak fel az asztaltól a Getronics Magyarország Kft. és az Állami Autópálya Kezelő szakemberei, mivel a tendergyőztes nem írta alá az e-útdíj-szerződést.

Szabó M. István Gazdaság

Botrány felé robog a cél helyett az e-útdíj tender

Noha az utolsó pillanatig úgy tűnt, az elektronikus útdíj-rendszer kiépítésére kiírt tender nagyobb problémák nélkül megúszható, most az egész borulhat. Az Állami Autópálya Kezelő és a nyertes cég hallgat, pedig a legfőbb kérdés az, hogy január 15-ig alá tudják-e írni a szerződést. Különben a költségvetés nagyon nehéz helyzetbe kerül.

hvg.hu Gazdaság

Négyesélyes maradt az e-útdíj tender

Mindegyik korábban továbbjutó időben beadta a konkrét ajánlatát is, így a megtett úttal arányos elektronikus díjszedési rendszer kiépítéséről szóló tárgyalások utolsó fordulójára a Getronics, a Kapsch, a T-Systems Magyarország, valamint a Synergonnal közösen induló kínai CITCC is zöld jelzést kapott.Egyikük decemberben akár szerződést is aláírhat.

hvg.hu Vállalkozás

Itt a magyar infokommunikációs mamut

Magyarország egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (ikt) termékportfólióval rendelkező szolgáltatójaként kezdi megújult működését a T-Systems Magyarország Zrt.

hvg.hu Autó

Autóúton és főútvonalon is fizetnénk az e-útdíjat

2013. július elejétől vezetnék be a használatarányos útdíjat – az idő szűk addig, többen ezekre a napokra várják a kiírás megjelenését. A díjat nem csak az autópályákon kellene fizetni a tervek szerint.

1 2
A címlapról ajánljuk