Vállalkozás

A Nabucco még él!

Günther Öttinger, az Európai Bizottság energiaügyi biztosa szerint az, hogy a TAP vezeték megépítéséről megszületett a döntés, és hogy később több gázt szállítanak, azt jelenti, hogy az Ausztriába érkező ellátási útvonal, jelenleg a Nabucco West, terve még mindig az asztalon van.

hvg.hu Kult

Mintha mindig tavasz lenne

A FÜGE által létrehozott Jurányi ház felújított iskolaépületben jártunk és megnéztük, hol tartanak a művészeti munkálatok. Jelenleg 50 szervezet dolgozik a helyen, a termek megteltek, a hangulat pedig olyan, mintha mindig tavasz lenne.

hvg.hu Nemzetközi gazdaság

Itt az újabb pofon a Nabucconak

Pénteken Olaszország, Albánia és Görögország aláírhatja a megállapodást a TAP gázvezeték megvalósításáról. Ezzel újabb szöget verhetnek az Európai Unió és Közép-Európa dédelgetetett gázdiverzifikációs projektének, a Nabucconak a koporsójába.

Gát Anna Kult

„A színészeim hülyeségeiből is dolgozom”

Egykor Alfonzó és Kabos játszotta a Szerencsés flótást, a vígoperettet. Most a TÁP, HOPPart, Katona, Budapest Bár és a FÜGE a Városmajori Szabadtéri Színpadon frissíti fel a régi jeleneteket. Interjú Vajdai Vilmossal, a darab rendezőjével.

MTI Itthon

Kényszerleszállás volt éjfél előtt Ferihegyen

Röviddel a felszállás után géphiba miatt visszafordult a portugál TAP légitársaság Budapestről Lisszabonba indult gépe - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap éjfél előtt.

travelline.hu Plázs

Mobilozzon a felhők felett!

Eddig a repülőgép volt azon kevés helyek egyike, ahol szigorúan tilos volt a mobiltelefonok...


A címlapról ajánljuk