Vélemény

Liberális Klub: Para-Kovács lefasisztázta Tarlóst

Bár az elmúlt években rengeteg terv született a Moszkva tér fölújítására, ezek a tervek mind az asztalfiókban maradtak. Nem igazán kristályosodtak ki az álláspontok a Budai Liberális Klub szervezésében tartott vitaesten sem, ahová meghívták Para-Kovács Imre írót- újságírót és Ikvai-Szabó Imre SZDSZ-es főpolgármester-helyettest. 2010-től a főpolgármester „a nagyszerű Tarlós István, régi, bejáratott fasiszta” lesz - jósolta Para-Kovács. Ezen megütköztünk.

MTI Itthon

Orbán tájékoztatja a Fidesz fővárosi politikusait

Súlypontmegjelölő, feladatrangsoroló eligazítást tartott csütörtökön délután Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt fővárosi polgármestereinek, frakcióvezetőinek és a Fővárosi Közgyűlés 30 fős képviselőcsoportjának - tudta meg az MTI magukat megnevezni nem kívánó ellenzéki politikusoktól.

HVG Hetilap

Politikusi elszólások, beszólások

Idézetgyűjteményt állított össze az SZDSZ Tarlós István ellenzéki főpolgármester-jelölt elszólásaiból, de a Fidesz is egy Gyurcsány- elszólást választott plakátkampánya mottójául. Nem egyértelmű, hogy egy elszólás mikor stigmatizál, és mikor lesz belőle aranyköpés.

MTI Itthon

Molnár: az MSZP nem asszisztál Tarlós kampányához

Nem találkoznak Tarlós István főpolgármester-jelölttel a fővárosi szocialista és liberális polgármesterek, közleményük szerint nem kívánnak asszisztálni a független, de a Fidesz, a KDNP és a Jobbik támogatásával induló jelölt választási kampányához - jelentette be Molnár Gyula, az MSZP budapesti elnöke szerdán. Tarlós István ezek után "nem ragaszkodik" ahhoz, hogy a kerületeket bejáró körútján felkeresse a kerületi polgármestereket.

Társadalom

Nem oda Óbuda?

Három eddigi alpolgármestere közül kerül ki a főpolgármesterségre kacsingató Tarlós István óbuda-békásmegyeri polgármester utóda. A Centrumtól a MIÉP-ig támogatott fideszes jelöltnek kedvez, hogy az MSZP és az SZDSZ egymásra is fúj.

Itthon

Főpolgármester-jelölési variációk

Demszky, Molnár, Tarlós, Katona - ez a parlamenti pártok főpolgármester-jelöltjeinek valószínűsíthető névsora. Lapzártánkig azonban csak az SZDSZ tette le hivatalosan is a voksát: ragaszkodik a Budapestet 1990 óta irányító Demszky Gáborhoz.

MTI Itthon

Tarlós István a fővárosi Fidesz főpolgármester-jelöltje

Tarlós Istvánt, Óbuda jelenlegi független polgármesterét nevezte meg főpolgármester-jelöltnek a Fidesz budapesti választmánya csütörtökön; személyéről a jövő héten előbb az országos elnökség, majd a párt országos választmánya dönt szombaton.

MTI Itthon

Tirts, Fónagy, Tarlós, Cselovszki is lehet főpolgármester-jelölt

Nem született végleges döntés a Fidesz főpolgármester-jelöltjéről a párt szerdai budapesti választmányi ülésén. A következő hetekben négy lehetséges jelölt, Tirts Tamás, Fónagy János, Tarlós István és Cselovszki Zoltán személyéről és programjáról indul egyeztetés - közölte Kupper András, a párt budapesti elnöke újságírókkal a tanácskozás után.

1
87 88 89 90 91 92 93

A címlapról ajánljuk