MTI Itthon

Tarlós: a szervezetlenség nem egyenlő a szabadsággal

Orbán Viktor szerint az önkormányzati választás tétje, hogy az elmúlt hetekben megteremtett alapokra emeljék és állítsák talpra Magyarországot. A kormányfő ezt a Fidesz választási kampánynyitó nagygyűlésén mondta, a SYMA-csarnokban, ahol beszédet mondott Kósa Lajos debreceni polgármester és Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje is.

MTI Itthon

Tarlós pénzt akar Orbántól?

Tarlós István szeptember elején tárgyal Orbán Viktorral a főváros jövőjét és működtetését érintő csomagról - írja a szerdai Népszabadság.

MTI Itthon

Demszky: Tarlósnak van a legnagyobb esélye

Demszky Gábor leköszönő főpolgármester szerint Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP jelöltjének van a legnagyobb esélye arra, hogy az önkormányzati választás után a helyére üljön. A várost húsz éve vezető politikus az ATV Jam című műsorában pénteken arról is beszélt, hogy a következő időszakban könyvet akar írni.

Itthon

Tarlós: nem fogok Demszkyre utazni

A közgyűlési többség lenne a teljes siker, de nem esne kétségbe, ha ez nem sikerülne – magyarázta Tarlós István a Magyar Nemzetnek adott interjújában az önkormányzati választásokkal kapcsolatban. Hozzátette azt is: a többség tudja róla, hogy együttműködésre törekszik.

MTI Itthon

Századvég: Tarlósnak is kétharmados a támogatottsága

Tarlós István fideszes főpolgármester-jelöltnek kétharmados támogatottsága van a Századvég Alapítvány által megkérdezett budapestiek körében, csakúgy mint Orbán Viktornak a Századvég és a Nézőpont Intézet nemrégiben közzétett országos felmérései szerint.

MTI Itthon

Tarlós helyettese lehet Rogán

Elképzelhető, hogy az őszi önkormányzati választáson Rogán Antal nem indul újra Budapest V. kerületének polgármesteri címéért - közölte pénteken az atv.hu, hozzátéve, hogy az értesülést több, neve elhallgatását kérő vezető fideszes politikus megerősítette.

hvg.hu Itthon

Szanyi: nem tetszik Horváth Csaba, de nem fúrom

Ezen a héten még volna értelme annak, hogy egy olyan új jelöltet találjon az MSZP, aki Horváth Csabánál nagyobb eséllyel indulhat a főpolgármester-választáson a fideszes Tarlós Istvánnal szemben – mondta a hvg.hu-nak Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő.

HVG Itthon

Tarlós állást ajánl Demszky Gábornak

Egy állásajánlata már biztosan lesz Demszky Gábornak az októberi önkormányzati választások után, tudta meg a HVG: a metróbiztosi posztot szánja neki Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje. A dolgok jelenlegi állása szerint a metróvonal még Zuglóig sem fog elérni.

MTI Itthon

Tarlós: be akarjuk fejezni a metróépítést!

"Be akarjuk fejezni a metróépítést és mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében" - írta Tarlós István fideszes főpolgármester-jelölt pénteki keltezésű, Demszky Gábor főpolgármesternek címzett nyílt levelében, amelyet a Miniszterelnökség juttatott el az MTI-hez.

MTI Itthon

Jóváhagyták Tarlós főpolgármester-jelöltségét

Ellenszavazat nélkül támogatta a Fidesz országos választmánya szombati ülésén, hogy Tarlós István, a párt fővárosi frakcióvezetője legyen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választáson. Döntöttek a választmányi ülésen a megyei közgyűlési elnökjelöltek személyéről is. Kövér László választmányi elnök a tanácskozás előtt közölte, Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök őt fogja javasolni házelnökjelöltnek a Fidesz-frakció ülésén, és vállalja a tisztséget.

Fürjes Judit Interjú

Tarlós István Budapest gondjairól

Egyelőre rejtély, hogy miből fizetik ki a fővárosi metróépítés első szakaszának a számláit, végre nyilvánosságra kerülhetnek a szocialista városvezetés titokszobáinak rejtett manőverei, nyilatkozta többek között Tarlós István, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője, a Fidesz főpolgármester-jelöltje a hvg.hu-nak. Az ősszel reményei szerint pozícióba kerülő új városvezetés pontosan körülhatárolja a tisztségviselők feladatát és felelősségét, felülvizsgálja a tervezett beruházásokat, helyreállítja a főváros pénzügyi stabilitását.

1
91 92 93 94 95 96 97

A címlapról ajánljuk