hvg.hu Itthon

Portik ügyvédje védi a Teréz körúti robbantót

Három hónappal meghosszabbították tegnap P. László előzetes letartóztatását, de áprilisban még biztosan folytatják a megfigyelését - írta a Magyar Idők. A Teréz körúti robbantónak mától ismét új védője van, elfogása óta immár a harmadik.

hvg.hu Itthon

Látni akarja a videót a körúti robbantás gyanúsítottja

A Teréz körúti robbantás nyomozásában továbbra sem végezték el az antropológusi vizsgálatot, mivel a hatóság még nem foglalta jegyzőkönyvbe, hogy pontosan mi látható a térfigyelő kamerák felvételein – írta a Magyar Idők.

MTI Itthon

Antropológussal bizonyítanák a körúti robbantás gyanúsítottjának ártatlanságát

P. László ügyvédje szerint nem a védence látható a robbantás időpontjában készült térfigyelő kamerás felvételeken. Indítványozták antropológus igazságügyi szakértő bevetését, hogy összehasonlítsa P. László alkatát és fejformáját a felvételeken szereplő emberével, január közepén kitűzhetik a vizsgálat időpontját.

Nagyítás

Ilyen volt 2016 Magyarországon

Mozgalmas év volt az idei. Meneteltünk pedagógusokkal Miskolcon és Budapesten, végigkövettük az Uber-elleni taxistüntetéseket, ott voltunk a Nemzeti Választási Irodában történt incidensnél. Számos cikkben foglalkoztunk a Népszabadság bezárásával, a Quaestor-botrány körülményeivel, megmutattuk a körúti robbantás helyszínét, október 23-a pofonjait. Válogatás az itthoni események képeiből.

hvg.hu Itthon

Vizsgálják, miből vett többmilliós présházat a körúti robbantó

Vizsgálják a nyomozó ügyészek, volt-e megbízója, illetve támogatója a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak - írta a Magyar Idők. Azt is meg akarják tudni, honnan volt a hosszú ideje munkanélküli fiatal férfinak három és fél millió forintja az idén márciusban vásárolt présházra.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk