hvg.hu Gazdaság

Még mindig Bill Gates a leggazdagabb, de...

A világ leggazdagabbjai 2013-ban őrületes tempóban gazdagodtak tovább. Az elektromos sportkocsijával járműipari trendfordulást előidéző Elon Musk számlája több mint duplájára hízott.

hvg.hu Autó

Tíz autó, amit nagyon várunk 2014-ben

Az idei év rengeteg autóipari újdonságot tartogatott számunkra, és ez 2014-ben sem lesz másképp. Összegyűjtöttünk tíz olyan modellt, ami jövőre garantáltan az érdeklődés középpontjában lesz.

hvg.hu Autó

Megint kigyulladt egy Tesla

Ebben a hónapban már a második elektromos sportkocsi gyulladt ki. A gyártó szerint a tulajdonos nem sérült meg, és továbbra is bízik a márkában.

hvg.hu Autó

Vegyen Teslát 7,5 millióért!

Két év múlva robbanthatja a piacot az idén a részvényárait az űrbe lövő Tesla Motors, miután a szupersportkocsi után egy belépő szintű modellt készítene. Az E nagyobb hatótávolsága ellenére is kevesebbe kerülne, mint a riválisok.

MTI Autó

Németeket vesz célba villanyautóival a Tesla

Az amerikai Tesla elektromos autókat gyártó vállalat nagy reményeket fektet a német piacba. "Biztos vagyok benne, hogy 2014 végétől évi 10 ezer autót el fogunk tudni adni" - nyilatkozott a Tesla vezérigazgatója Elon Musk a német Die Welt lapnak adott interjúban.

hvg.hu Autó

Nincs biztonságosabb autó a Tesla Model S-nél?

Balesetet szenvedett egy férfi egy Tesla Model S volánja mögött néhány napja Long Islanden, de nem kesereg, sokkal inkább büszkélkedik azzal, hogy mennyire biztonságos az elektromos hajtású jármű.

hvg.hu Autó

Ki akar egyáltalán önmagát vezető autót?

Sorjáznak a hírek a nagy autógyárak felől, hogy nagyjából 8-10 éven belül már napi szinten lehet majd önmagukat vezető autókkal találkozni az utakon. Kérdés mennyire akarjuk mi ezt egyáltalán?

hvg.hu Gazdaság

Az ember, aki megcsinálta élete befektetését

Egy kaliforniai diák minden bizonnyal élete befektetését csinálta meg azzal, hogy több mint egy éve összes megtakarítását, mintegy 30 ezer dollárt Tesla-részvényekbe fektette. Minden ismerőse ellenjavallt a tranzakciónak. A csomag ma 250 ezret ér.

hvg.hu Autó

Ilyen lenne a NASCAR elektromos autókkal - videó

Nem lenne túlságosan élvezetes a legnépszerűbb észak-amerikai versenyszéria, a NASCAR, ha a bivalyerős V8-as erőforrások helyett az autókban elektromos hajtás dolgoza. A bizonyítékot egy NASCAR-pályán köröző Tesla-flotta szolgáltatta…

hvg.hu Vállalkozás

Máris temetik az új autógyártó nagyhatalmat?

Az elektromos autókat gyártó Tesla részvényeinek árfolyama közel négyszeresére emelkedett idén, sokan már egy új globális autógyártó nagyhatalmat vizionálnak, miközben az elemzők nem osztják ezt a véleményt.

nyüzs Nyüzsi

Mit tanult Széles Gábor az ufóktól?

Ha hinni lehet az ufószövetségnek, akkor a Kádár-kor sikeres nagyvállalkozója a füstölgő Ikarus-buszoktól viszonylag hamar eljutott a földönkívüliek által sugallt technológiáig. Ez sok mindent megmagyaráz.

hvg.hu Gazdaság

Elektromos autóé lehet az új sztárrészvény

A héten tette közzé első negyedéves eredményeit az elektromos autókat gyártó Tesla Motors, a cég eredményei túlszárnyalták a várakozásokat. A korábbi negyedévekben elszenvedett veszteségek után most először volt nyereséges a vállalat. A cég részvényei két nap alatt 41 százalékot ugrottak.

1
21 22 23 24 25 26 27

A címlapról ajánljuk