T.S. Élet+Stílus

A londoni száz – itt együnk

Azt nem állítjuk, hogy a csatornán túl minden egy magyarral kezdődött, de ami az éttermek lajstromozását illeti, az biztos. Ennek ugyan már 60 éve, de azóta is folyton vannak újabb listák. Most éppen a Square Meal internetes portál rangsorol.

T.S. Élet+Stílus

A világ 100 legjobb séfje - tarolnak a franciák

Több mint félezer Michelin csillagos séf javaslata alapján állt össze a Le Chef szaklap harmadszor közreadott világranglistája. A legelőkelőbb helyezéseket a francia szakácsok foglalják el, és uralják is a százas listát.

hvg.hu Gazdaság

Szépen hízik a magyar gazdagok vagyona

A 100 legvagyonosabb magyar reálértéken 7 százalékkal több pénzzel rendelkezik most, mint egy évvel ezelőtt. Összesen már 2600 milliárd forint felett diszponálnak.

MTI Vállalkozás

A Michelin vezeti a szabolcsi Top 100 listát

A száz legjelentősebb Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társas vállalkozás listáját változatlanul a Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft. vezeti - olvasható a cégek 2011-es gazdálkodási eredményeit ismertető TOP 100 című kiadványban, amelyet egy gazdasági fórum keretében mutattak be pénteken, Nyíregyházán.

MTI Vállalkozás

Megjelent a borsodi cégek TOP 100-as listája

Elektronikai és vegyipari cégek vezetik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a gazdasági társaságok 2011-es adóbevallási adatai alapján elkészített TOP 100-as listát, amelyet szerdán hoztak nyilvánosságra Miskolcon.

MTI Vállalkozás

TOP 100: Hajdú-Bihar legjobb vállalkozásait díjazták

Öt kategóriában adták át Hajdú-Bihar megye legnagyobb vállalkozásainak a TOP 100 díjakat kedden Debrecenben abból az alkalomból, hogy a Hajdú-Bihari Napló a megyei kereskedelmi és iparkamarával, illetve az adóhivatal regionális igazgatóságával együttműködve az idén is megjelentette a 100 legnagyobb megyei vállalkozást bemutató kiadványát.

MTI Itthon

Top 100-as bűnözőt fogtak el a VIII. kerületben

Elfogták a Top 100-as körözési lista 17. helyén szereplő férfit a főváros VIII. kerületében, ahová egy családi veszekedéshez riasztották a rendőröket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

MTI Gazdaság

A Google negyedik éve a világ legértékesebb márkája

Az idén is a Google a legértékesebb márka a világon a Millward Brown piackutató cég szerdán közölt felmérése szerint. A Google 2007 óta vezeti a 100 legnagyobb márka listáját, jelenleg 114,3 milliárd dollárt ér, 14 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

hvg.hu Gazdaság

Ecostat: kissé javult a konjunktúra index

Az Ecostat gazdaságkutató összevont konjunktúra indexe 2009 decemberében az előző hónaphoz képest két százalékponttal, 74,7 százalékra nőtt, de nem érte el a szeptember-októberi hónapok 77-78 százalékos eredményeit - közölte az Ecostat.

hvg.hu Napi merítés

Elkészült a legtöbbet adózó cégek top 100-as listája

A Zalai Hírlap szerint harmadszor jelent meg az APEH és az MKIK közös kiadványa, a Top 100, amely tavalyi adóbevallásuk alapján sorrendbe állítja az ország legnagyobb vállalkozásait, az ötven legnagyobb pénzügyi vállalkozást és a régiók húsz-húsz vezető cégét.

hvg.hu Tech

Az idei év 100 legjobb weboldala

A PCMag összeállította a 2009-es év legjobb weboldalainak százas listáját. Az összeállítás félig a már ismert, népszerű honlapok, félig a feltörekvő, izgalmas érdekességek között tallózik.

hvg.hu Gazdaság

Ecostat: a termelés és a fogyasztás a vártnál jobban esett

A világgazdasági válság hatása a fejlett és a feltörekvő országokban erőteljesebb, a termelés és a fogyasztás csökkenése a korábban feltételezettnél nagyobb. Az EU ipari rendelésállománya 6,4 százalékkal csökkent tavaly decemberben, a legnagyobb visszaesést Hollandia, Magyarország, Írország és Szlovákia szenvedte el - áll az Ecostat legfrissebb jelentésében.

MTI Gazdaság

A Mol és az OTP vezeti a legnagyobb magyar cégek listáját

A vállalatok között továbbra is a Mol, míg a pénzintézetek körében az OTP vezeti a legnagyobb magyar vállalatokat összesítő APEH TOP 100-as listát. Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a Magyar Kereskedelmi Iparkamara közösen készített TOP 100-as kiadványát csütörtökön az APEH évértékelő rendezvényén mutatták be.


A címlapról ajánljuk