Molnár Csaba Vállalkozás

A biciklikerekek Rolls Royce-a Tatán készül

A vidám nevű Te-Ker-Ker Bt. olyat dobott, amilyet a környező országokban még soha senki, és a világon is csak néhány tucat cég tudott. Egyik, nagyjából garázstuningban, de legalábbis a szó legszorosabb értelmében manufaktúrában fejlesztett és készített biciklikerekére olyan nemzetközi biztonsági minősítést szerzett, amellyel megnyílt az út a legmenőbb csapatok depójába is. Akár a Tour de France-on is gurulhat a Mr. Wheel márkájú magyar karbonkerék – darabja 300 ezer forint. Ezzel mellékesen egy nagyon masszív falat is ledöntött.

hvg.hu/MTI Világ

Rátámadtak a Tour de France-t védő rendőrökre

Megpróbált áttörni a Tour de France kerékpáros versenyen felállított kordonon egy autós, akire a párizsi rendőrök tüzet nyitottak. A média eleinte merényletnek gondolta az esetet, de egyre valószínűbb, hogy balesetről van szó.

hvg.hu Sport

Ilyen bukni a Tour de France-on - látványos GoPro-videó

Most testközelből is megnézheti egy GoPro kamerákkal készült felvételen, milyen volt az idei Tour de France első hét szakasza. A videóból kiderül, milyen, ha az előttünk haladó versenyzők vízzel csapnak fel, milyen egy bukás, hogyan szurkolnak az út mellett a nézők, és milyen beérkezni a finisbe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk