Németh András Világ

Trump emeli a tétet, újabb front a kereskedelmi háborúban

Minden korábbinál élesebb fenyegetést küldött a világ országainak Donald Trump, miután visszaállította az Irán elleni amerikai gazdasági szankciókat „Aki kereskedik Iránnal, nem kereskedhet az USA-val” – írta egy Twitter-üzenetben. Már vannak vállalatok, amelyek engedtek Trumpnak.

hvg.hu Világ

Putyin meghívta Trumpot Moszkvába

Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, meghívta Moszkvába Donald Trump amerikai elnököt. Az orosz vezető egy nappal az után tett említést az esetleges találkozóról, hogy Washingtonban közölték, jövőre halasztják Putyin idén őszre tervezett fehér házi meghívását.

hvg.hu Világ

Trump volt ügyvédje ismét jól alávágott az elnöknek

Donald Trump előre tudott arról a találkozóról, amelyen az elnökválasztási kampányban részt vevő üzletember tanácsadói azon orosz delegációval tárgyaltak, melynek tagjai felajánlották, segítenek Trumpnak az elnökségért folytatott harcban – állítja Michael Cohen, Trump egykori személyi ügyvédje.

Lengyel Miklós Vállalkozás

Pénzügyi katasztrófa fenyegeti Orbán török példaképét, ha Trump állja a szavát

Már akkor sokan a fejükhöz kaptak a pénzügyi világban, amikor a választásokon győztes török elnök a vejét nevezte ki gazdasági „cárnak” Ankarában. Azért nem „szultánt” emlegetnek vele kapcsolatban, mert az Recep Tayip Erdogan titulusa. A politikus ár a választások előtt összecsapott a Nemzeti Bank vezetőivel, akik kamatlábemelést szorgalmaztak, hogy megvédjék a zuhanórepülésben levő török lírát.

Lengyel Miklós Gazdaság

Trump mindig elugrik, amikor valaki bevinne neki egy gyomrost?

Kína első embere szerint egy kereskedelmi háborúban nincs győztes. Hszi Csin-ping elnök erről Dél-Afrikában, Johannesburgban beszélt a BRICS fórumán. (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika nevéből készült ez a furcsa betűszó, az öt, dinamikusan fejlődő állam vezetői tavaly Hsziamenben, Kínában tartottak csúcstalálkozót).

hvg.hu Világ

Trump újabb pácban – állítólag illegálisan akart fizetni volt szeretőjének

Donald Trump egykori személyes ügyvédje, Michael Cohen tovább emelte a tétet egykori megbízójával kirobbant vitájában: nyilvánosságra hozta azt a titokban készített hangfelvételt, amelyen Trumppal arról beszélget, hogyan fizessenek Karen McDougal egykori Playboy-sztárnak, aki azt állította, korábban viszonya volt a leendő elnökkel.

1 2 3 4 5 6 7
21

A címlapról ajánljuk