MTI Világ

Trump az ENSZ-ről és Izraelről

Bírálta az izraeli telepbővítés leállítására felszólító ENSZ-határozatot Donald Trump. A megválasztott amerikai elnök szerint a világszervezet megnehezíti a közel-keleti béke megteremtését.

Hercsel Adél Élet+Stílus

Teremtett-e Isten homoszexuálisokat?

A melegség 1973 óta hivatalosan sem betegség, az amerikai Nicolosi házaspár mégis heteróvá nevelné a melegeket. Eredetileg 2002-es A homoszexualitás megelőzése című könyvüket a magyar katolikus egyház hazánk egyik legnevesebb pszichiátriaprofesszorának támogatásával most mégis kiadta.

hvg.hu Világ

Soros György is beszáll a kamuhírek elleni harcba

Több liberális milliárdos társaságában a magyar származású Soros György is pénzzel támogatja annak a rendszernek a megalkotását, amely a Facebook közösségi oldalon megjelölné az álhíreket. A konzervatív kommentátorok attól tartanak, a hírellenőrző szisztéma veszélyezteti a szólásszabadságot.

Seres László Világ

Orosz kém lesz Trump külügyminisztere?

Az új elnök készülő kormánycsapatából többen is különös barátságot ápolnak Putyinnal, így a leendő külügyminiszter is. Bemutatjuk Rex Tilllersont, a State Department lehetséges irányítóját.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Trump összehívta a tech-agytrösztöt

A CNBC információi szerint szerdán asztalhoz ül az amerikai elnök a technológiai szektor nagyágyúival, akik közül többekkel nem mondható felhőtlennek a viszonya. Egyikük már jelezte is távolmaradását.

Németh András Világ

Sovány vigasz Clintonnak, hogy számokban jobb volt Trumpnál

Hillary Clintonra a legújabb adatok szerint 65,8 millió amerikai szavazott, s ezzel a női elnökjelölt megelőzött minden korábbi fehér férfi indulót. Az egyetlen elnökjelölt, akire ennél is többen szavaztak, az Barack Obama volt, aki 2008-ban 69,3 millió szavazatot gyűjtött.

Bihari Ádám Világ

Donald Trump tengerészgyalogos-kormánnyal üzen a világnak

Veszett Kutya és Harcos Joe kezébe kerül a védelem, és tábornok felel majd a belbiztonságért is - az Egyesült Államok 2017-ben kormánya olyan lesz, mintha egy katonai puccs után alakult volna meg. Pedig nem. Donald Trump döntött így, és alighanem céljai vannak vele.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk