hvg.hu Világ

A magányos Trump - újabb lemondások

A Donald Trump munkáját segítő művészeti tanácsadó testület minden tagja lemondott, miután a neves személyiségek nem értettek egyet azzal, amit az amerikai elnök nyilatkozott a charlottesville-i incidenssel kapcsolatban. A művészeti bizottság előtt már feloszlott a vállalatvezetők tanácsa is, mivel az igazgatók is tiltakoztak Trump nézetei miatt.

hvg.hu Gazdaság

Amerikai bankárok: a gazdasági növekedéshez bevándorlók kellenek!

Alig egy hete, hogy Donald Trump támogatásáról biztosította azt a republikánus törvényjavaslatot, mely tíz év alatt 50 százalékkal csökkentené a legális bevándorlók számát. Amíg Trump az illegális bevándorlók ellen beszélt, addig jelentős támogatottsága volt, de most, hogy korlátozni kívánja az USA-ba érkező külföldiek számát, a bankárok offenzívát indítottak a törvényjavaslat ellen.

MTI Világ

Szankciók: Trump beadta a derekát

Az amerikai elnök szentesíti a szenátus és a kongresszus döntését: aláírja a törvényt az Oroszország, Irán és Észak-Korea elleni szankciókról

hvg.hu Élet+Stílus

Sötét varázslatot szórtak Trumpra

Lana Del Rey nem fél kimondani, amit gondol. Még év elején szórt sötét varázslatot a tavaly megválasztott amerikai elnökre, és vállalásához még mindig tartja magát.

1 2 3 4 5 6 7
11
A címlapról ajánljuk