MTI Sport

Orosz szinkronúszó duplázott a vizes vb-n

Szvetlana Kolesznyicsenko a második aranyérmét szerezte meg a vizes világbajnokságon, mivel vasárnap Alekszandra Packeviccsel megnyerte a szinkronúszók páros technikai döntőjét a Városligetben.

MTI Sport

Szinkronúszás: Kiss Szofi első tartalék a döntőben

Kiss Szofi a 13. helyen zárt a szinkronúszók egyéni technikai versenyében a vizes világbajnokság pénteki nyitónapján, a Városligetben, így az első számú tartalék lesz a döntőben. Ez az eddigi legjobb magyar világbajnoki helyezés ebben a számban.

hvg.hu Itthon

Láncolástól kordonbontásig: Ez történt a Városligetben kedden – videó

A ligetvédők kedden ismét konfliktusba keveredtek a beruházókkal, most azt próbálják megakadályozni, hogy platánokat emeljenek ki a helyükről és vigyenek máshova. Egyikük az egyik munkagéphez bilincselte magát, majd délután elszabadultak az indulatok, és ledöntötték a kordont, amellyel az átültetésre kijelölt területet kerítették el. Videós összefoglalónk a nap eseményeiről.

Dercsényi Dávid Itthon

A hatóság szerint nem zavaró egy Országház hosszúságú mélygarázs a Liget alatt

Nem lesz országhatárokon túlnyúló következménye, ezért nem kell hatásvizsgálatot végezni a Dózsa György úti mélygarázs építése előtt – áll az illetékes kormányhivatal határozatában. A 800 járművet befogadó létesítmény tehát nem okoz majd számottevő környezeti terhelést. Még jó, hogy a környék lakóit nem kérdezték meg.

1 2 3 4 5 6 7
22
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával