MTI Itthon

Nagyobb lett és megújult a vecsési bölcsőde

Hatvan férőhelyes, nagyrészt uniós forrásból épített bölcsődét avattak Vecsésen kedden. A régi épület teljes újjáépítésével és bővítésével 800 négyzetméteres bölcsődét alakítottak ki, ami a bútorokkal és eszközökkel együtt 217 millió forintba került, ebből az önrész körülbelül 22 milliót tett ki.

MTI Itthon

Aknavetőgránátot találtak Vecsésen

Második világháborús aknavetőgránátot találtak egy építkezésen a Pest megyei Vecsésen pénteken - tájékoztatta a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-t.

MTI Vállalkozás

114 millió forintos beruházás Vecsésen

A műanyag és gumiipari öntőformák gyártásával foglalkozó Kvantex Kft. új gyártócsarnokot épített Vecsésen, s bővítette kapacitását, részben uniós támogatásból - közölte a cég ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

MTI Autó

Árokba csúszott egy kamion a 4-esen Vecsésnél

Keresztbe fordult, majd árokba csúszott egy kamion Vecsésnél a 4-es főút M0-s felhajtójánál kedd délután. Senki nem sérült meg; a műszaki mentés idejére lezárják az érintett útszakaszt - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

HavariaPress Baleset

Vecsésnél embert gázolt a vonat

Elgázolt egy embert a Monorról Budapestre tartó személyvonat Vecsésnél. A baleset miatt egy vágányt lezártak, a főváros és Szolnok között 20-25 percet késnek a vonatok.

hvg.hu Ingatlan

Itt a fordulat a lakáspiacon?

Fordulatot érzékel a Duna House az agglomeráció javára. A közvetítő cég szerint ismét felértékelődnek a főváros környéki települések, ez látszik a forgalmi statisztikákból.

MTI Itthon

Rátámadtak Schiffer Andrásra Vecsésen

Rátámadtak Schiffer Andrásra és az LMP ceglédi önkormányzati képviselőjére szerdán egy Vecsésen rendezett köztéri fogadóórán - mondta el a volt frakcióvezető az MTI-nek. A politikus szerint a támadók a Jobbik aktivistái voltak. A Jobbik szerint semmiféle atrocitásra nem került sor, a párt vecsési alapszervezete megteszi a jogi lépéseket, "amennyiben Schiffer András nem vonja vissza valótlan vádjait".

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk