hvg.hu Itthon

Verebes: Marton László öngyilkos lesz vagy meghal

Saját kérésére visszatért az ATV Egyenes beszéd című műsorába Verebes István, miután a múlt héten a zaklatási ügyről alkotott véleménye miatt kapott hideget-meleget. Az ismét meglehetősen kusza, de erősre sikerült interjúban elmondta „kételyeit” a szélsőséges indulatokat kiváltó kérdéssel kapcsolatban, de – szó szerint – elküldte a francba a szintén sajátos véleményt formáló Oroszlán Szonját és Stohl Andrást is.

hvg.hu Itthon

Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat

Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.

hvg.hu Kult

27 éve nem tett ilyesmit Hernádi Judit

Huszonhét év kihagyás után ismét együtt dolgozik Hernádi Judit és Kern András. A Hitted volna? című darabot Verebes István rendezi – írja a szinhaz.hu.

hvg.hu Kult

Vidnyánszky megalázta Verebest az ATV stúdiójában

Akár hármasban is beszélgethetett volna Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház júliustól kinevezett igazgatója és Verebes István színész-rendező az ATV reggeli műsorában Rónai Egonnal, mégis másképp alakult. Emberi gesztusok hiánya csúsztatta oda a műsort, hogy bár mindkét interjúalany esetében a magyar színházi élet volt a téma, erről végül nem együtt, hanem egymás után beszéltek. A műsor főszerkesztője szerint a két interjúalany a műsor előtt nem beszélgetett egymással, Vidnyánszky pedig nem viselkedett megalázóan.


A címlapról ajánljuk