hvg.hu Itthon

Holnap kivégezhetnek egy félig magyar férfit az USA-ban

Több ezer magánszemély, jogvédők, a magyar külügy és most már az ENSZ is szeretné elérni, hogy ne végezzék ki a szökés közben két embert agyonlövő William Morvát, aki álláspontjuk szerint súlyos elmezavar miatt ölt.

MTI Világ

"Demokrata terrorista" lőtte meg a republikánus képviselőt?

A virginiai lövöldöző közösségi oldalán korábban Trump és társai megsemmisítésével fenyegetőzött. Mielőtt lőni kezdett, megkérdezte, valóban republikánus és nem demokrata párti politikusok edzése folyik-e. Az elnök közben meglátogatta a kórházban a meglőtt republikánus képviselőt.

MTI Világ

Dollármilliókba került a kamu erőszakolós sztori

Hárommillió dollár (830 millió forint) kártérítést ítélt meg egy amerikai bíróság a Virginiai Egyetem egyik volt dékánhelyettesének, mivel egy magazinban azzal vádolták meg, hogy eltussolt egy csoportos nemi erőszakot, holott az valószínűleg nem is történt meg.

MTI Világ

Kipakolták a rendőrök a virginiai tévés gyilkos kocsiját

Parókát, napszemüvegeket, három rendszámtáblát és sok lőszert találtak Vester Lee Flanagan kocsijában, aki élő adásban lőtt agyon két tévést szerdán Virginiában. A rendőrség szerint ez arra utal, hogy bízott a menekülésben, és előre eltervelt módon gyilkolt.

hvg.hu Világ

Élő adásban lőttek le egy riportert és operatőrét Virginiában

Sokkoló lövöldözést láthattak élő adásban a virginiai WDBJ televízió nézői. Helyi idő szerint szerda reggel egy fegyveres férfi lelőtte a csatorna riporterét és operatőrét, amikor éppen interjút készítettek egy bevásárlóközpontban. Később az adásban bejelentették, hogy Alison Parker riporter és Adam Ward operatőr is életét vesztette. Egyik volt kollégájuk végzett velük, a volt riporter később saját magára is fegyvert fogott.

hvg.hu Autó

Ezért ne bámészkodjunk havazáskor az út mentén

Nem veszélytelen az operatőrök élete, még akkor sem, amikor egy viszonylag egyszerű feladatot kell megoldani. Hétfőn, Virginia államban egy stáb a havazásban zajló forgalomban készített vágóképeket, amikor egy autó hirtelen megindult az irányukba…

MTI Világ

Demokrata kormányzója lesz Virginiának és Bostonnak

Szoros versenyben a demokrata Terry McAuliffe győzött a keddi kormányzóválasztáson Virginiában. McAuliffe, a Demokrata Nemzeti Bizottság volt elnöke a republikánus Ken Cuccinelli állami főügyészt győzte le, aki az ultrakonzervatív Tea Party mozgalom is támogatott.

MTI Világ

Géppisztollyal lövöldöző volt rendőrt lőttek le Amerikában

Rendőrök lelőtték egy nyugalmazott kollégájukat szerdán az egyesült államokbeli Nyugat-Virginia állam egyik városában, miután a férfi több mint húsz lövést leadott a helyi bírósági épület homlokzatára. A férfi belehalt sérüléseibe.

MTI Világ

Felvonulásba hajtott egy autós Virginia államban

Felvonuló tömegbe hajtott egy idős autós helyi idő szerint szombat délután egy virginiai kisvárosban, a balesetben legalább ötvenen megsérültek, közülük legalább négyen súlyosan - közölték szemtanúk és helyi hivatalos források.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával