László Ferenc Autó

Ha unja már a divatterepjárókat: kipróbáltuk a Volvo V60-at

A svéd recept ezúttal úgy szól, hogy vegyünk egy szép karosszériát, fújjuk fel egy picit a hátulját, adjunk hozzá egy kiváló futóművet és fűszerezzük meg a legfrissebb technológiai fejlesztésekkel. De vajon finomabb-e a végeredmény a húsgolyóknál?

Radovits Dávid Autó

Volvo V60 R-Design-teszt: ezt nem fogják cégautónak nézni

Látványos optikai csomaggal és 306 lóerős benzinmotorral a svédek középkategóriás kombija megpróbálja ötvözni a családi autók praktikumát a sportautók menetdinamikájával, mindezt fronthajtással és nyolcfokozatú automataváltóval kombinálva. Vajon az ígéretes részletek végül összeállnak egy tökéletes egésszé?

Demeter Péter Autó

Szerény, de kemény - Volvo V60 D5 Polestar teszt

Még kicsit megráncosodni sem volt ideje az alig három éve megjelent sorozatnak, máris új arcot kapott a V60-as család. A középkategóriás kombik közt mára rég nem csak a praktikum számít, egy ilyen autó is legyen izgalmas. A Volvo V60 D5 AWD Polestar pont ilyen.

Autó

Október tesztautói: féktelen lóerők és nesztelen suhanás - nagy fotókkal

Termékeny októbert zárt autós rovatunk: vezettünk 525 lóerős Audit, 328 pacis roadstert, 306 lovas BMW-t, de több elektromos autót is kipróbáltunk, sőt még teherautóktól sem riadtunk vissza. A külföldi menetpróbák mellett hazai tájakon is autóztunk, terepjárókat is teszteltünk. Íme, az októberi tesztjeink.

Biró Csongor Autó

Vezettük a nagyon hibrid Volvót

Az idei Genfi Autószalonon mutatta be a Volvo a hálózatról tölthető hibrid V60 modellt. Az autó szén-dioxid-kibocsátása kevesebb, mint 50 gramm/kilométer, fogyasztása nem több mint két liter száz kilométerenként. A 2012-től hazánkban is megvásárolható autót Berlinben a Michelin Challenge Bibendum rendezvényen próbáltuk ki.

Izsák Norbert Autó

Volvo V60 teszt: kópé kombi kupé

Az új, puttonyos Volvo minden autótesztelő rémálma: alig tudtunk valamibe belekötni, ezért többnyire csak a reklámszövegíróikat szidtuk. Minden más szinte tökéletes.


A címlapról ajánljuk