hvg.hu Gazdaság

Orbán tanácsadója eltüntetné Budapest szégyenfoltját is

Részben ingatlanüzlettel szeretne foglalkozni Wáberer György a nevét viselő fuvarozócégből való kiszállás után, a Budapest szégyenfoltjának tartott, hosszú évek óta üres rózsadombi SZOT-üdülőről már tárgyal is – írta a Világgazdaság.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a nyugdíjasok éhezni fognak

A Brexit után honnan lesz pénz a magyar térkövekre? Jön az alapnyugdíj? Látta már a FHB vezérét rövidnadrágban? Ki tervezi meg a jövő városait? Ez a hvg.hu gazdasági rovatának heti összefoglalója.

hvg.hu Gazdaság

Kormányközeli cégek kezdhetnek gigantikus ingatlanfejlesztésbe a Momnál

A miniszterelnökhöz közel álló Garancsi István szerezte meg az Alkotás utca és a Csörsz utca sarkán álló értékes telkek egyikét. A többi telekre csak egy cég, a Wáberer György miniszteri biztos érdekeltségében álló Green Urban Elegant Kft. adott be ajánlatot. Közös irodaház-fejlesztésbe kezdhet a két milliárdos.

Szabó M. István Vállalat + Vezető

A juhásziparban nincs akkora dinamika, mint nálunk - interjú Wáberer Györggyel

Nincs elég kamionsofőr, azt kéne tenni egyszerűen, hogy a középiskolából kikerülő, elhelyezkedni nem képes fiatalokat gépkocsivezetőnek átképzik, de erről még nagyon győzködni kell a kormányt. A szállítmányozás után az autós és lakásbiztosítási piacra is belépett, és az állhatatossága mára beérett, de nem áll le, az egészségügyi biztosításokban is fantáziát lát. Interjú az év üzletemberének választott Wáberer Györggyel, a Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatójával.

1 2

A címlapról ajánljuk