hvg.hu Autó

Saját versenyistállót alapított Michelisz Norbi

Az utóbbi évek legsikeresebb magyar autóversenyzője úgy döntött nem csak pilótaként, de csapattulajdonosként is kipróbálja magát. Két versenyzővel állnak rajthoz, az egyre népszerűbb TCR-sorozatban. Természetesen Hondákkal.

Horn Andrea Sport

Michelisz: 2017 pályafutásom legfontosabb éve lesz

A következő lesz pályafutása legfontosabb éve, amikor a túraautó-világbajnoki cím megszerzését veszi célba a gyári Hondával versenyző Michelisz Norbert. Arról, hogy idén egyetlen ponttal lemaradt a dobogóról, azt mondja, ez csak motiválja. De azért fáj neki, hogy a WTCC-sorozatból távozó Yvan Muller az ő kárára adott búcsúajándékot hondás csapattársának.

hvg.hu Autó

Milliárdos csalási ügy a magyar autósportban

Szponzori pénzekkel trükköző csalókat leplezett le az adóhatóság. Az ügy egyik gyanúsítottja a túraautó-világbajnokságban szereplő Zengő Motorsport egyik versenyzőjének apja, idősebb Ficza Ferenc.

hvg.hu Autó

Michelisz győzött Japánban

Michelisz Norbert nyerte a túraautó-világbajnokság Japánban rendezett versenyhétvégéjének első futamát.

hvg.hu Autó

Ezért más a WTCC világa, mint a Forma-1 – galéria

A szakadó eső ellenére hihetetlenül lelkes közönség és remek hangulat várta a Hungaroringen a túrautó-világbajnokság pilótáit, akik a Forma-1-es kollégáikhoz képest még mindig két lábbal a földön járnak.

hvg.hu Autó

Michelisz nagyon pórul járt a Hungaroringen

A magyar versenyző az első futamon el sem tudott indulni, már a felvezető körben félre kellett állnia. A másik magyar, Ficza Ferenc viszont kilencedik lett, vagyis pontot szerzett a WTCC hungaroringi futamán.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk