MTI / hvg.hu Sport

Fordulat az újpesti "vécédeszka-ügyben"

Másodfokon az Újpesti Torna Egyletnek adott igazat az Újpest FC-vel szemben indított személyiségi jogi perben, amit utóbbi által bevezetett új címer miatt indított az UTE.

hvg.hu Itthon

Az Echo TV „nagyjai” is jól szórakoztak az Index újságírójának megverésén – videó

Újpest fideszes polgármestere után az Echo TV Sajtóklub című műsorának arcai is viccesnek találták, hogy a KFC Király utcai gyorséttermének biztonsági őre véresre verte Szabó Zoltánt, az Index munkatársát, miután vasárnap este a személyzet viselkedése miatt a panaszkönyvet kérte. Az Echo TV-ben viccelődők elég erős személyeskedést is megengedtek maguknak.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlós: Nincsenek metróproblémák

A főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén azt mondta, csak a metróbaleset vizsgálata után szabad véleményt mondani.

hvg.hu Itthon

Félreértett pitonos posztja miatt reklamált Wintermantel

Újpest polgármestere arról posztolt hétfő délután a Facebookon, hogy az újpesti állatmentők befogtak egy fiatal tigrispitont. Pár órával később pedig már amiatt reklamált Wintermantel Zsolt egy másik posztban, hogy a 444.hu úgy vette át a tigrispitonos sztorit, mintha a veszélyes hüllőt Újpesten fogták volna be.

hvg.hu Sport

Ön is ki fogja találni, min vesztek össze vezető fideszesek

Igen, a focin. Kubatov Gábor Szarajevóban is csak szurkolói kártyával engedte be a Fradi-drukkereket a meccsre, ezt az újpestes Wintermantel Zsolt szóvá tette Facebook-oldalán. Deutsch Tamás MTK-elnök felhúzva magát az újpesti polgármester véleményén, "lájkkurvának", "igazi lila majomnak" nevezte őt.

Zubor Zalán Itthon

Tankönyvrezsi: Fizetne a szülő és az önkormányzat is, de a Klik beint

Egyenlőtlenségeket és súlyos tankönyvhiányt eredményezett a „tankönyvrezsi-csökkentés”, derült ki a hvg.hu birtokába került tanári és szülői levelezésből. Az idei tanévben a tankönyvekre költhető 12 000 forintos támogatási plafon nehéz helyzet elé állítja az iskolákat, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) pedig nem tűnik túl segítőkésznek: az egyik budapesti kerületben feltehetően a Klik akadályozta meg, hogy az önkormányzat a plafon fölötti részt támogatásként kifizesse.

hvg.hu Itthon

Fotó: Ruhástul vágták a vízbe Wintermantel Zsoltot

Ruhástul dobták a vízbe kedden az újpesti uszoda avatóján Wintermantel Zsolt kerületi polgármestert. Az olimpikonok és egyéb vendégek hirtelen ragadták meg a fideszes politikust, de azért arra még volt ideje, hogy levegye cipőjét és telefonját. A Blikknek azt mondta, számított valami meglepetésre, de erre azért nem. Szerencsére nem a legjobb öltönyét, hanem laza sportöltözéket vett fel az alkalomra.

1 2

A címlapról ajánljuk