Gécs Dániel Tech

Csináltak végre egy normális Star Wars-játékot – és még a nácikba is beleköthet

Világmegváltó újdonságok helyett folytatásokban és a fejlesztői kapkodásból lett hibák kiküszöbölésében látják a jövőt napjaink legnagyobb játékkiadói – talán így tudnánk összegezni az idei E3 szakkiállítás legfontosabb mondanivalóját. Az egyre nagyobb médiafigyelmet generáló játékshow persze most sem fukarkodott a meglepetésekkel, mutatjuk a legjobbakat.

hvg.hu Tech

Itt az Xbox One X: nagyon erős és nem kevésbé drága

A játékkedvelők régóta várják a Microsoft bejelentését, ami az idei E3 játékkiállításon meg is történt: a korábban Project Scorpio néven ismert Xbox One X a vállalat szerint a világ eddigi legerősebb konzolja. De meg is kérik az árát.

hvg.hu Tech

"Jóárúsítja" a Microsoft az Xboxot

Használt, de a gyártó által felújított Xbox One-okkal erősítené konzolpiaci pozícióit a Sony mögött lemaradóban lévő Microsoft.

hvg.hu Tech

Végre: itt az olcsóbb Xbox One

A Sony egyre nagyobb előnyét látva rászánta magát az Xbox One konzolja Kinect nélküli árusítására a Microsoft.

hvg.hu Tech

Dobbantott az Xbox One

Megdobta az Xbox One eladásait a múlt héten piacra dobott prémium játék, a Titanfall a kulcspiacnak számító Egyesült Királyságban.

hvg.hu Tech

Olcsóbb lesz az Xbox One

Meghajlott a felhasználók akarata, de főleg a a konkurens első körös győzelme előtt a Microsoft: csökkentik az Xbox One európai árát, és egy ingyen játékot is adnak hozzá.

hvg.hu Tech

A Thief is szebb lesz PlayStation 4-en

Az újgenerációs konzolokra legközelebb megjelenő fontos játék, a Thief esetében is lesz felbontáskülönbség a PlayStation 4 és az Xbox One között, az előbbi javára.

hvg.hu Tech

Itt az Xbox One első nagy javítócsomagja

Megérkezett a Microsoft újgenerációs konzoljának első nagyobb szoftverfrissítése. A vállalat pénteken adta ki a csomagot, ami mostanság kezd landolni a gépeken.

1 2

A címlapról ajánljuk