Bejelentkezés  

"Ön retteghet tőle" – ATV-s újságírót fenyegetett burkoltan egy jobbikos

"Ön retteghet tőle" – ATV-s újságírót fenyegetett burkoltan egy jobbikos

Zagyva György Gyula jobbikos képviselő az Újpest FC viselt dolgairól tartott sajtótájékoztatót, amikor az ATV-s a végkielégítéséről kérdezte. Zagyva neki címezte a válaszát, amiben úgy fogalmazott: "megnyugodhat, hogy olyan célokra lesz használva, hogy ön retteghet tőle".

MTI

Nem mondja le erdélyi rendezvényét a Romániából kitiltott jobbikos

Szávay István helyett legfeljebb valaki más tartja meg az erdélyi kampányeseményt. A jobbikos Szávayt Zagyva György Gyula párttársával együtt egy évre kitiltották Romániából, a párt nem hagyja annyiban.

MTI

A Jobbik két országgyűlési képviselőjét kitiltották Romániából

Négy magyar állampolgárt - köztük két jobbikost - azzal gyanúsítanak, hogy szélsőségesen nacionalista tevékenységet folytató szervezetek tagjai, amelyek Románia nemzetbiztonságát és közrendjét veszélyeztetik.

MTI

Jobbik: törvényellenesen dolgoznak biztonsági őrök a Fradi körül

A Jobbik szerint Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának, a Ferencvárosi Torna Club elnökének felelnie kell arra: hogyan dolgozhatnak a Fradi Security tagjai között életellenes bűncselekmények miatt elítélt vagy azzal gyanúsított biztonsági őrök.

MTI

Folyosói köpködés miatt felfüggesztették Zagyva György Gyula mentelmi jogát

Egyetlen képviselő szavazott nemmel a jobbikos képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére hétfő este.

MTI

Elvesztheti mentelmi jogát a komondoros Balogh és Zagyva György Gyula

Balogh József független képviselő mentelmi jogának felfüggesztését javasolja az Országgyűlés mentelmi bizottsága, amely - egy magánvádas ügyben - ugyanezt indítványozza a parlamentnek a Jobbik-frakcióban politizáló Zagyva György Gyulát érintően.

MTI

"Zagyvát nehezen lehet kezelni" – távozik a politikából a jobbikos képviselő

"Zagyvát nehezen lehet kezelni" – távozik a politikából a jobbikos képviselő

Sem egyéniben, sem listán nem indul jövőre a választásokon Zagyva György Gyula jobbikos képviselő – tudta meg az Origo.

hvg.hu

Habony Árpád szép társaságba verekedte be magát

Habony Árpád szép társaságba verekedte be magát

Illusztris társaságba verekedte be magát Orbán Viktor kommunikációs főtanácsadója a középkorú házaspár 2006-os „lekaratézásával”: nem ő az egyetlen magyar közéleti szereplő, aki a maga kezében vette a „rendteremtést”. Az egyik politikus rövidgatyában ment neki rendőröknek, a jobbikos Zagyva György Gyula a szamurájkardra és az ostorra esküszik, van, aki forgótáras pisztollyal nyomult, de akadt már a közelmúlt politikatörténetében fojtogatás és kutyagyilkolászás is. Itt az erőszakos magyar politikusok toplistája: válassza meg a tuskó-frakció vezetőjét!

Vágó: "B**zmeg Gyula legalább ne kamuznál"

Vágó: "B**zmeg Gyula legalább ne kamuznál"

Bocsánatot kért Zagyva György Gyula jobbikos képviselő Vágó Gábortól, amiért azt állította: nem ő, hanem Vágó és képviselőtársa, Ivády Gábor tettek szexista megjegyzéseket Osztolykán Ágnesre a parlamentben.

hvg.hu

Osztolykán: "ennyire alpári még nem volt" Zagyva György Gyula

Osztolykán: "ennyire alpári még nem volt" Zagyva György Gyula

Nőiségemben és emberségemben nem tiport a földbe Zagyva György Gyula beszólása, de muszáj volt nyilvánosságra hoznom, és kikérnem magamnak minden nő, de főleg minden roma nő nevében – mondta Osztolykán Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

hvg.hu

Cáfolja Zagyva, hogy "ledöfné" Osztolykán Ágnest

Tagadja Zagyva György Gyula, hogy ő tett szexista megjegyzést Osztolykán Ágnesnek. Zagyva kiemelte, ő így fogalmazott: "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének".

hvg.hu

Bűnösnek mondták ki Zagyva Gyulát

Zaklatás miatt egy év próbára bocsátották első fokon Zagyva György Gyulát.

MTI

Igazoltatták Zagyváékat a Varsó melletti reptéren

Több tucat magyart igazoltattak a lengyel hatóságok a Varsó melletti Modlin repülőtéren - értesült magyar követségi forrásból az MTI. Sajtójelentések szerint lengyel szélsőjobboldali szervezetek és az érintett magyarok vitatják az eljárás szabályosságát.

MTI

Jogsi és forgalmi nélkül kapcsolták le a rendőrök Zagyva György Gyulát

Jogosítvány nélkül, lejárt műszaki engedélyű autóban kapták el a rendőrök Zagyva György Gyula jobbikos képviselőt Egerben egy olyan utcában, ahova tilos behajtani.

MTI

Bemutatták a karikás ostort, amivel Zagyva György Gyula fenyegetett

Tanúkihallgatással folytatódott a Jobbik országgyűlési képviselőjének, Zagyva György Gyulának a Váci Városi Bíróságon zajló büntetőpere a Budapest Környéki Törvényszék épületében szerdán; a tárgyaláson bemutatták azt a karikás ostort, amellyel a vádirat szerint a politikus megfenyegette a Hetek című lap munkatársait a Magyar Sziget Fesztiválon.

MTI

Feljelenti az ATV-t Zagyva György Gyula

Pert indít az ATV ellen Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője.

MTI

Elkezdődött Zagyva György Gyula pere

Megkezdődött a Budapest Környéki Törvényszéken szerdán az a per, amelyben Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselőt kétrendbeli, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, társtettesként elkövetett zaklatás vétségével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. A másodrendű vádlott, a Magyar Sziget Fesztivál rendezője esetében ugyanezt a vádat fogalmazta meg főügyészség.

MTI

Tüntettek Balassagyarmaton: Zagyva tolmácsot hívott a színpadra

A helyi közösségi szállás bezárásáért tüntettek csütörtökön Balassagyarmaton. A szálláson jelenleg 82, idegenrendészeti eljárás alatt álló külföldi tartózkodik. A tiltakozók a lakók állítólagos garázda, kötözködő viselkedése miatt vonultak a szállás épületéhez.

MTI

Melegfelvonulás: "az ellentüntetők miatt kellettek a rendőrök"

Melegfelvonulás: "az ellentüntetők miatt kellettek a rendőrök"

A Szivárvány Misszió Alapítvány szerint az ellentüntetők, és nem a felvonulás miatt van szükség rendőri készültségre a Budapest Pride-on.

hvg.hu

A képviselőháznál lopták el egy jobbikos biciklijét

Kedd délután eltűnt Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő biciklije, melyet a politikus a Képviselői Irodaház épülete előtt lévő kerékpártárolóban zárt le - írja a Barikád.hu.

hvg.hu
123

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X