MTI Itthon

"Én vagyok Beke István, ti vagytok terroristák"

A román nagykövetségnél tüntetett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Beke István szabadon engedéséért. A terrorista merénylet előkészítésének gyanúja miatt letartóztatott kézdivásárhelyi férfi szerintük ártatlan és a felszólaló Zagyva György Gyula azt mondta, egyértelműen a magyarokat akarják csak megfélemlíteni a román hatóságok.

hvg.hu Itthon

Habony Árpád szép társaságba verekedte be magát

Illusztris társaságba verekedte be magát Orbán Viktor kommunikációs főtanácsadója a középkorú házaspár 2006-os „lekaratézásával”: nem ő az egyetlen magyar közéleti szereplő, aki a maga kezében vette a „rendteremtést”. Az egyik politikus rövidgatyában ment neki rendőröknek, a jobbikos Zagyva György Gyula a szamurájkardra és az ostorra esküszik, van, aki forgótáras pisztollyal nyomult, de akadt már a közelmúlt politikatörténetében fojtogatás és kutyagyilkolászás is. Itt az erőszakos magyar politikusok toplistája: válassza meg a tuskó-frakció vezetőjét!

hvg.hu Itthon

Vágó: "B**zmeg Gyula legalább ne kamuznál"

Bocsánatot kért Zagyva György Gyula jobbikos képviselő Vágó Gábortól, amiért azt állította: nem ő, hanem Vágó és képviselőtársa, Ivády Gábor tettek szexista megjegyzéseket Osztolykán Ágnesre a parlamentben.

hvg.hu Itthon

Osztolykán: "ennyire alpári még nem volt" Zagyva György Gyula

Nőiségemben és emberségemben nem tiport a földbe Zagyva György Gyula beszólása, de muszáj volt nyilvánosságra hoznom, és kikérnem magamnak minden nő, de főleg minden roma nő nevében – mondta Osztolykán Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

MTI Világ

Igazoltatták Zagyváékat a Varsó melletti reptéren

Több tucat magyart igazoltattak a lengyel hatóságok a Varsó melletti Modlin repülőtéren - értesült magyar követségi forrásból az MTI. Sajtójelentések szerint lengyel szélsőjobboldali szervezetek és az érintett magyarok vitatják az eljárás szabályosságát.

MTI Itthon

Bemutatták a karikás ostort, amivel Zagyva György Gyula fenyegetett

Tanúkihallgatással folytatódott a Jobbik országgyűlési képviselőjének, Zagyva György Gyulának a Váci Városi Bíróságon zajló büntetőpere a Budapest Környéki Törvényszék épületében szerdán; a tárgyaláson bemutatták azt a karikás ostort, amellyel a vádirat szerint a politikus megfenyegette a Hetek című lap munkatársait a Magyar Sziget Fesztiválon.

MTI Itthon

Elkezdődött Zagyva György Gyula pere

Megkezdődött a Budapest Környéki Törvényszéken szerdán az a per, amelyben Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselőt kétrendbeli, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, társtettesként elkövetett zaklatás vétségével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. A másodrendű vádlott, a Magyar Sziget Fesztivál rendezője esetében ugyanezt a vádat fogalmazta meg főügyészség.

1 2 3
A címlapról ajánljuk