hvg.hu Nagyítás

Két forró fesztivállal zárták a nyarat a Balatonnál – képek a varázslatról

Dupla fesztivállal szórakoztatták a közönséget Zamárdiban: az idén ötödik alkalommal megrendezett Strand Fesztivál augusztus 23. és 26. között várta a látogatókat, vele szemben ugyanebben az időben a B.My.Lake fesztivál zajlott. Utóbbi Balatonvilágosról költözött Zamárdiba, kellemes környezetet biztosítva az elektronikus zenét kedvelőknek. Péntek este tizenegy órától másnap reggel nyolcig igyekeztük feldolgozni a történteket.

hvg.hu Nagyítás

Ma ér véget a tizenegyedik Balaton Sound

Óriáskerék, látványos felvonulás, kalandpark, szelfik ezrei - vasárnap ért véget a tizenegyedik alkalommal megrendezett Balaton Sound Zamárdiban. Az ötnapos bulin húsz színpadon több mint háromszáz előadó lépett fel.

hvg.hu Kult

Hvg.fesztival: Fluor Tomi megmondja

Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád tegnapi harmadik balaton soundos bejelentkezésekor nem mással, mint a Wellhello frontemberével fejtette meg a világ nagy titkait. Mutatjuk.

hvg.hu Autó

Nyitott sorompónál jött a vonat Zamárdiban: van is, meg nincs is magyarázat

Egy magán vasúttársaság Gyékényesre tartó mozdonya ment át szombaton Zamárdiban azon az átjárón, ahol nyitva volt a sorompó, és a szerelvény érkezésekor már a fényjelzés sem működött – derült ki a MÁV tájékoztatásából. A vasúttársaság szerint a masiniszta tudott arról, hogy nem jó a sorompó, de félreértette annak számát, és az átjáróban a megengedettnél nagyobb sebességgel haladt ár, bár próbált fékezni.

hvg.hu Itthon

"Volt ott minden" - luxushotelben bulizott együtt a DVBBS tagjaival egy magyar lány

„Volt ott minden!” – így jellemezte a Blikknek egy 20 éves magyar lány azt a bulit, amelyet egy korábbi fesztiválos fellépése után rántott össze a Balaton Soundon botrányba keveredő DVBBS. A kanadai DJ-páros a Bónusz Electronic Music Fesz­tiválon is ugyanazt a koreográfiát alkalmazta, mint Zamárdiban, csak ott a lány beszámolója szerint senki sem lett rosszul.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk