hvg.hu Közlekedés

Lezárták az M7-es Budapest felé vezető oldalát

A rendőrség a forgalmat Zamárdinál a 7-es számú főútra tereli. Az autópályára Siófoknál, a 105-ös kilométerszelvényben lehet visszatérni. Egy tegnap esti balesetben megsérült kamiont szednek ki az árokból.

hvg.hu Kult

Itt vannak az idei Balaton Sound első fellépői

Jön az elektropopos Charli XCX, a hiphop fenegyerek Joey Bada$$, és néhány "nagy öreg", például a technós Boys Noize, vagy a drum'n'bass-es Roni Size. Idén már a nulladik napon is lesz program a Nagyszínpadon.

hvg.hu Időjárás

Zivatarok pattantak ki a Balatonnál

Az Időkép a Zamárdiban fesztiválozókat sem irigyli, de a Duna-Tisza köze déli felén és a Dunántúlon kialakuló zivatarok, intenzív villámtevékenységek és jégesők kárvallottjait is sajnálja.

MTI Sport

Dupla tóátúszást rendeznek vasárnap

Zamárdi és Tihany között vasárnap másodszor rendezik meg az I love Balaton 2x elnevezésű viadalt, az egyetlen olyan Balaton-átúszást, amelyen a résztvevők oda-vissza teljesíthetik a távot, s közben félúton a szárazföldön, a tihanyi apátság árnyékában pihenhetnek.

MTI Itthon

Megfenyegették Zamárdi jegyzőjét a Balaton Sound miatt

A balatoni szezon legnagyobb zenei rendezvényének számító Balaton Sound engedélyezése miatt megfenyegették Zamárdi jegyzőjét, aki emiatt feljelentést tesz a rendőrségen. Öt éve a polgármestert fenyegették meg életveszélyesen a rendezvény miatt.

hvg.hu Itthon

Luxusüdülést szerveztek Vitézynek

Zamárdiba hívta meg a BKK vezérigazgatóját egy hároméjszakás luxusüdülésre a Balaton Sound idejére a Synergon. A cég nyerte el a budapesti tömegközlekedés új utastájékoztató rendszerének felépítését még a BKV idején. Vitézy a hvg.hu-nak reagált a Blikk hírére.

hvg.hu Kult

Nézőcsúcs dőlt a Balaton Soundon

Öt nap alatt 127 ezren látogattak el a zamárdi fesztiválra. Egyes külföldi országokban duplájára nőtt a jegyeladás a Balaton Soundra – közölte a Sziget.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk