MTI Plázs

A Balaton Sound miatt kevesebb a segélykérelem?

A bérletek és a kempinghelyek már elkeltek a vasárnapig tartó zamárdi Balaton Soundra, napijegyek csak csütörtökre és vasárnapra kaphatók; a szervezők arra számítanak, hogy a rendezvény látogatóinak száma felülmúlja a tavalyit, elérve a 110 ezret - derült ki a elektronikus zenei fesztivál csütörtöki sajtóbejárásán. Zamárdi polgármestere szerint a rendezvény miatt sok idős ember tudja kiadni szobáit, akik azután kevésbé fordulnak segélyért az önkormányzathoz.

hvg.hu Itthon

Több vizet a Balatonba - átalakulna a déli part

Hét balatoni déli parti települést „meg kellene emelni” a tó felől annak érdekében, hogy több vizet lehessen tartani a Balatonban és növelni lehessen a jelenlegi 110 centiméterről legalább 120 centire a legfelső vízállás-szabályozási szintet.

MTI Itthon

A gyújtogatás sem kizárt a zamárdi tűzvészben

Estére sikerült eloltani a tüzet Zamárdi Siófok felőli végénél, a 7-es számú főút mellett, ahol több tucatnyi üres, nádtetős piaci pavilon kapott lángra vasárnap; személyi sérülés nem történt, vizsgálat indult annak kiderítésére, történt-e gyújtogatás.

MTI Gazdaság

Balaton Sound: hússzorosára nőtt a bérleti díj

Jövőre a Balaton Sound fesztivál szervezői az eddigi jelképes 500 ezer forintos bérleti díj helyett 10 millió forintot fizetnek a zamárdi tóparti területért - mondta Csákovics Gyula, a Balaton parti kisváros polgármestere.

MTI Itthon

Balaton Sound: már most majdnem megteltek a szálláshelyek

Zamárdi önkormányzata növelni akarja a közbiztonságot, ezért a nyári szezontól körzeti megbízotti irodát működtet. A százezres tömeget vonzó négynapos Balaton Soundra már lefoglalták a település szálláshelyeinek nagy részét - számolt be Csákovics Gyula polgármester.

MTI Itthon

Mentő és autó ütközött a zamárdinál

Egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze a zamárdi körforgalomban a 7-es úton; a balesetben négyen könnyebben megsérültek – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese vasárnap.

hvg.hu Napi merítés

Káosz az M7-esen: Zamárdi-Budapest négy és fél óra

Már napokkal ezelőtt többen előrejelezték, hogy az elmúlt hosszú hétvége után roham lesz az M7-es autópályán Budapest felé menet, de az Egy nap a városban blog szerzője ennek ellenére indult Zamárdiból a fővárosba. A 113 kilométeres út négy és fél óra volt. A blogger erről ír legfrissebb bejegyzésében.

MTI Itthon

Mentőtisztet bántalmazott egy drogos fiatal

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, és kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 17 éves debreceni fiatalt, aki ököllel megütötte a neki segíteni szándékozó mentőtisztet Zamárdiban - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-t.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával