Sírva fakadt gyerekei ajándékától egy amerikai férfi – videó

Sírva fakadt gyerekei ajándékától egy amerikai férfi – videó

Elsőre giccsesnek hangozhat, de tényleg a legszebb karácsonyi ajándékot kapta gyermekeitől egy amerikai férfi. Sírva is fakadt, amikor feltette a szemüvegét, és meglátta, mi van a dobozban. Nem, nem kiskutya volt.

hvg.hu

Könyvvel és játékkal oldjuk meg az ajándékozást

A legtöbben könyvet és játékot vásárolnak ajándékként a karácsonyi időszakban, az ilyen üzletek forgalmának mintegy 50 százaléka nem ritkán a decemberi időszakban keletkezik - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

MTI

Nagyon cuki ajándékot küldenek az oroszok a párizsi rendőrségnek

Nagyon cuki ajándékot küldenek az oroszok a párizsi rendőrségnek

Az orosz belügy egy kölyökkutyával pótolná Dieselt, a párizsi akcióban elvesztett rendőrebet.

hvg.hu

A NAV a karácsonyi ajándékokra is lecsap

A NAV a karácsonyi ajándékokra is lecsap

Karácsony tájékán egyre többen próbálnak kiegészítő jövedelemhez jutni kézimunkák készítéséből és árusításából. Tudni kell, hogy az így szerzett jövedelem is adóköteles; az Adózóna segít a vonatkozó adózási szabályok megismerésében.

hvg.hu

Hiánycikk lesz a Lego, pedig mindjárt itt a karácsony

Hiánycikk lesz a Lego, pedig mindjárt itt a karácsony

Nem tud lépést tartani termékei iránt mutatkozó kereslettel a Lego, így a közeljövőben számos megrendelést csak késve tudnak kielégíteni. Az eddig beérkezett megrendelésekkel nem lesz baj, azonban az ezután befutók esetében nem tudják minden esetben garantálni az időben történő kiszállítást.

hvg.hu

Ezzel biztosíthatja, hogy olyan ajándékot kapjon, aminek örül

Ezzel biztosíthatja, hogy olyan ajándékot kapjon, aminek örül

Ezen az oldalon bárki összeállíthat egy kívánságlistát, majd meg is oszthatja, hogy ismerőseitől olyan ajándékot kapjon, amelynek biztos örül.

hvg.hu

Fotó: Így viszik vissza máris az ajándékokat

Fotó: Így viszik vissza máris az ajándékokat

Menetrendszerűen elindult az ajándékok visszaváltása az ünnep utáni első napon.

MTI

Ötvenezer cipősdoboznyi ajándékot osztottak szét

Összesen 51 ezer 300 cipősdoboznyi ajándékot gyűjtött, majd osztott szét a rászoruló gyerekek között a Baptista Szeretetszolgálat az advent ideje alatt - tudatta a szervezet szerdán az MTI-vel.

MTI

Év végén még több papírt használunk, mint általában

Ilyenkor nem csak a papírba, italos kartonba csomagolt élelmiszerekből vásárolnak többet az emberek, hanem az ajándékok, a tartós fogyasztási cikkek, az elektronikai termékek dobozai, valamint az azokat ünnepivé tevő csomagolópapírok, dísztasakok, díszdobozok is jelentősen növelik a papírfelhasználást.

MTI

Ennyit költünk karácsonyra

Átlagosan hét személyt ajándékozunk meg karácsonykor, és 67 ezer forintot költünk erre.

hvg.hu

Százezret költ egy magyar család a karácsonyra

A megkérdezettek közel harmada novemberben kezdi el a karácsonyi ajándékok beszerzését, és átlagosan 7 személyt ajándékoznak meg – derül ki a CIB Bank megbízásából készített friss kutatásból. A felmérés eredményei szerint a válaszadók karácsonyi ajándékra háztartásonként átlagosan 67 ezer forintot költenek, míg további közel 45 ezer forintot az ünnephez kapcsolódó egyéb kiadásokra. A legtöbben jellemzően előre spórolva, tudatosan készülnek az ünnepi költekezésre, de 19 százalék hitelt is igénybe vesz a kiadások finanszírozására.

hvg.hu

Michelle Obamáé idén a legértékesebb diplomáciai ajándék

Tavaly Michelle Obama kapta a legértékesebb diplomáciai ajándékot az amerikai vezetők közül: a brunei szultán felesége 71 468 dolláros ékszerkészlettel lepte meg a first ladyt – derült ki a külügyminisztérium ideig listáról, amely felsorolja az Obama-adminisztráció tagjainak ajándékait.

MTI

Pár százezer forint üti a markát az autójukat lízingelőknek is

Nagyjából a finanszírozott összeg 10-20 százalékát kaphatják vissza azok, akik lízingelték az autójukat, és devizahitel állt emögött az ügylet mögött.

Ahol mindenki félmilliót kap, csak úgy

Ahol mindenki félmilliót kap, csak úgy

A múlt héten minden egyes alaszkai lakosnak majdnem 1900 dollár ütötte a markát. És hogy miért? Az említett amerikai állam ugyanis 1976 óta olajbevételeiből egy alapot tart fenn, melyből minden évben komoly összegeket fizetnek ki a helyieknek, csak úgy.

hvg.hu

Lemennek kutyába a bankok a pénzünkért

Lemennek kutyába a bankok a pénzünkért

Mi mindent hajlandók megtenni a bankok, hogy magukhoz édesgessék az embereket? Bizarr és fura akciókban nincs hiány a világon: van, ahol fegyvert adnak kamat helyett, cicát a hitel mellé, elvégzik a nagymosást, grillszettet sorsolnak ki. Nálunk van olyan bank, amely virágmagot ad ajándékba, egy másik 20 ezer forintot utal az új ügyfelének. Kőkemény marketingstratégiák állnak a háttérben.

hvg.hu

Kétezer ajándékkal halmozták el a kis György herceget Ausztráliában

Kétezer ajándékkal halmozták el a kis György herceget Ausztráliában

A majdani új-zélandi és ausztrál alattvalók nagyvonalú ajándéközönnel várták jövendő királyukat. A kilenchónapos György még egy személyre szabott szörfdeszkát is kapott. A kisded kedvence azonban egy plüss vombat lett: ő és új társa azóta is elválaszthatatlanok.

MTI

Furcsa ajándékot adna Mikronézia Izraelnek

Szigetet ajándékozna Mikronézia az izraeli elnöknek – legalábbis ezt az ajánlatot tette az Israel Today internetes újság szerint az óceániai szigetcsoport új izraeli nagykövete Simon Peresz államfőnek, amikor a napokban átadta megbízó levelét.

MTI

Mesés ajándékot kapott a Denveri Művészeti Múzeum

Több mint húsz értékes műalkotást kapott ajándékba az amerikai Denveri Művészeti Múzeum.

MTI

Kiskaput nyitottak az ajándékot kapó orosz tisztviselőknek

Nem fogadhatják el, de megvásárolhatják a nekik szánt drága ajándékokat az orosz állami tisztviselők – az erről szóló rendelet pénteken jelent meg a kormány honlapján. Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök az indoklás szerint azért adta ki ezt az utasítást, hogy megelőzzék ezzel a korrupciót.

MTI

Last minute karácsonyi ötletek - Mautner Zsófitól

Végre valaki, aki önként és emelt fővel bevallja, gyakran az utolsó percre hagy mindent. Szerencsére azért ez még az utolsóelőtti.

hvg.hu
12313

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X