hvg.hu Itthon

Orbán pontatlanul idézte az Alaptörvényt

Összehasonlítottuk a Fidesz és a Jobbik alkotmánymódosítását a Sztaki plágiumkeresőjével, megmutatjuk, mi a különbség közöttük, és egy apró bakira is bukkantunk.

MTI Itthon

Vona összehívta a pártokat a Pharaon-ügy miatt

A Jobbik elnöke szerint ez az elmúlt 26 év egyik legsúlyosabb nemzetbiztonsági botránya. Azt is bejelentette, ha a kormány eltörli a letelepedési kötvényeket, ők 24 órán belül megszavazzák az alaptörvény-módosítást.

MTI Itthon

DK: Két pofont kapott Orbán

A miniszterelnök egy érvénytelen népszavazásra hivatkozva, felhatalmazás nélkül próbált alaptörvényt módosíttatni, de ez nem sikerült neki – mondja az ellenzéki párt.

hvg.hu Itthon

Ha nem látta volna az MSZP bárgyú tiltakozását, most megnézheti

A parlamenti közvetítésben nem igazán lehetett látni, hogy az MSZP mivel tiltakozik az alaptörvény-módosítás ellen, a Jobbik drapériája feltűnőbb volt. Hát, sok mindenről nem maradtak le, a szocialisták olyan A4-es lapokat tartottak maguk elé, amelyen áthúzott helikopterek voltak láthatók. Ezzel Rogán Antal helikopterezésére utalnak, de az alkotmánymódosításhoz mondjuk nehezen kapcsolódik.

hvg.hu Itthon

Megszavazzák? Szavazzon!

Két átszavazó ellenzéki képviselővel már megvolna a kétharmados többség a keddi alaptörvény-módosításhoz. Ön szerint sikerült elfogadtatni a javaslatot?

hvg.hu Itthon

Elbukott a kormány alkotmánymódosítása - percről percre

Kedden délelőtt szavazott a parlament arról az alaptörvény-módosításáról, amelyet az egyébként érvénytelen kvótanépszavazás eredményére hivatkozva kezdeményezett a kormány. Az elfogadásához kétharmados többség kellett volna, de csak a kormánypártok szavaztak igennel.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk