hvg.hu Tech

Bezár a Facebook-botrány főszereplője, a Cambridge Analytica

Nem folytatja működését a Cambridge Analytica, a politikai elemző cég, amely a Facebook történetének legnagyobb botrányát kavarta azzal, hogy a közösségi oldal több millió regisztráltjának adatait szerezte meg és használta az engedélyük nélkül.

Nagy Gábor Világ

A simlis lobbista tálalhat ki Trump és az oroszok kapcsolatáról

Pénzmosás és adócsalás miatt emeltek vádat Paul Manafort ellen, aki tavaly rövid ideig Donald Trump kampányfőnöke volt. Az ezért járó húszéves börtön ráveheti arra, hogy valljon a milliárdos politikai gépezete és az oroszok közti kapcsolatról.

hvg.hu Világ

Trump visszaszólt kampányfőnöke megvádolása után

Az amerikai elnök volt kampányfőnöke, Paul Manafort és annak korábbi üzlettársa, Rick Gates ellen emeltek vádat, pénzmosással és adócsalással gyanúsítják őket. Közben kiderült, egy másik Trump-tanácsadó hazudott az FBI-nak.

MTI Itthon

Szijjártó telefonon kedveskedett Trump miniszterének

Az USA továbbra is számíthat Magyarországra a terrorellenes küzdelemben és "a NATO európai lábának megerősítésében" - mondta Szijjártó Péter, miután telefonon tárgyalt Rex Tillerson amerikai külügyminiszterrel. A külgazdasági és külügyminiszter gratulált a Trump-győzelemhez, egyetértett az új elnök NATO-t érintő kritikáival és azt is közölte, Magyarország szorít Trumpnak és Putyinnak.

Németh András Világ

Sovány vigasz Clintonnak, hogy számokban jobb volt Trumpnál

Hillary Clintonra a legújabb adatok szerint 65,8 millió amerikai szavazott, s ezzel a női elnökjelölt megelőzött minden korábbi fehér férfi indulót. Az egyetlen elnökjelölt, akire ennél is többen szavaztak, az Barack Obama volt, aki 2008-ban 69,3 millió szavazatot gyűjtött.

HVG Világ

Trump, a trollkirály

Lehet katasztrofális, de tűrhető, sőt akár még jó amerikai elnök is Donald Trump.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával