MTI Világ

Két volt apácát ad össze egy kiközösített pap

Federica és Isabel három éve ismerkedtek össze egy lelkipásztori úton, és most egy új olasz törvény nyújtotta lehetőséget kihasználva bejegyzett élettársi kapcsolatra készülnek lépni.

hvg.hu Plázs

Boldogok a feminista "apácák", akik marihuánát termesztenek

Bár viccnek tűnhet, valóban létezik egy feminista apácákkal teli zárda, akik marihuánát termesztenek, és kannabiszolajat készítenek betegek számára. A Völgy Nővérei Kaliforniában, egy családi ház garázsában termesztik a növényt, amiből a konyhában készítenek tinktúrákat.

hvg.hu Kult

Videó: apácától őrült meg az olasz tehetségkutató zsűrije

Igazi apácashowt nyomott Olaszországban a The Voice című tehetségkutató egyik versenyzője. A műsor a magyaroknak ismerős lehet, itthon is ment az egyik kereskedelmi tévén. A négy zsűritag háttal ül az énekeseknek, nem látják az arcukat, csak a zenét hallják. Sokszor meglepődnek, amikor megfordulnak, és meglátják, milyen külső tartozik a hanghoz. Egy olasz apáca azonban extra meglepetést okozott.

MTI Világ

Felgyújtotta magát egy 20 éves buddhista apáca Kínában

Felgyújtotta magát egy buddhista apáca Kína délnyugati részén, ahol az utóbbi hónapokban legalább hét szerzetes követett el hasonló cselekedetet - közölte a Free Tibet (Szabad Tibet) nevű, londoni székhelyű jogvédő szervezet kedden.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával