MTI Sport

Igen furcsát kért Messitől az argentin szövetség

Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) elnöke azt szeretné, ha a válogatott csapatkapitánya kevesebbet játszana klubjában, a Barcelonában. Így jó állapotban lehetne a nyári világbajnokságon.

MTI Sport

Messi berúgta a vébére az argentinokat

Lionel Messi vezérletével egygólos hátrányról fordítva 3-1-re győzött az argentin labdarúgó-válogatott Ecuador vendégeként, sikerével pedig kijutott a 2018-as oroszországi világbajnokságra.

MTI Sport

Maradona marasztalja Messit

Mauricio Macri köztársasági elnök és a legendás futballista, Diego Maradona is arra kéri Lionel Messit, gondolja át még egyszer a döntését, miszerint többet nem kíván az argentin labdarúgó-válogatottban szerepelni.

MTI Sport

Videó: Sok nézőt sokkolt Kloséék provokatív ünneplése

A német nemzeti öntudat túlzott kifejezése még egy világbajnoki győzelem után is neuralgikus pont Németországban. A válogatott egy része heves "gauchózással" figurázta ki a legyőzött argentinokat, és ez sokakból megütközést váltott ki hazájukban. A videót elnézve ez aligha megalapozott.

hvg.hu Világ

Videó: Kő kövön nem maradt az argentin fővárosban a döntő után

Zavargások és fosztogatások kezdődtek Buenos Aires belvárosában a lefújt – az argentinok vereségét hozó – vébédöntő után, vasárnap éjjel. Az obeliszk környékén kitört zavargásokban legalább hetvenen megsérültek, köztük tizenöt rendőr. A hatóságok több mint ötven embert őrizetbe vettek.

Nagy Iván László Sport

Ezt nézze ma: döntőt és búcsút, mi mást?

Németország vagy Argentína? Argentína vagy Németország? – nincs több kérdés. Elemeztünk, tippeltünk is egyet, meg értékeltük az egész tornát. A hvg.hu utolsó szubjektív vb-ajánlója.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk