MTI Sport

Nem így képzelte utolsó futását Usain Bolt

Nem sikerült Usain Bolt búcsúja, ugyanis utolsó futásán megsérült, Mo Farah pedig ezüstéremmel fejezte be fantasztikus karrierjét szombat este a londoni atlétikai világbajnokságon.

MTI Sport

"Mélyről jöttem fel" – Baji a történelmi bronzról

Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón – mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.

MTI Sport

Dohában lesz a 2019-es atlétikai vb

Doha rendezheti meg a 2019-es szabadtéri atlétikai világbajnokságot. Az eseményért Doha mellett Eugene és Barcelona volt versenyben, a nemzetközi szövetség tanácsának keddi titkos szavazásán végül a katari főváros kapta a legtöbb voksot.

MTI Sport

Világcsúccsal nyerte az ötpróbát Natalija Dobrinszka

Világcsúccsal, 5013 pontos eredménnyel - az 5000-es határt elsőként átlépve - győzött női ötpróbában az ukrán Natalija Dobrinszka az isztambuli fedettpályás atlétikai világbajnokság pénteki nyitónapján.

MTI Sport

Lebukott két atléta a vébén

Két versenyző doppingtesztje lett pozitív az augusztus 27. és szeptember 4. közötti tegui atlétikai világbajnokságon - jelentette be pénteken a nemzetközi szövetség (IAAF).

MTI Sport

Pars Krisztián ezüstérmes a tegui vb-n

Pars Krisztián ezüstérmet szerzett a férfi kalapácsvetők hétfői döntőjében a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság harmadik versenynapján.

MTI Sport

A doppingoló Mullings kimarad a vb-csapatból

Kizárták a jövő szombaton kezdődő tegui atlétikai világbajnokságra utazó jamaicai csapatból Steve Mullings vb-aranyérmes sprintert, miután júniusban doppingvétségen érték.

1 2

A címlapról ajánljuk