hvg.hu Itthon

Magyarország pályázhat a 2023-as atlétikai világbajnokságra

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétika Szövetség elnöke a nemzetközi szövetség Budapesten tartózkodó elnökének, Sebastian Coe-nak a jelenlétében hétfőn bejelentette: Magyarország pályázhat a 2023-as szabadtéri világbajnokság rendezési jogára.

MTI Sport

Nem így képzelte utolsó futását Usain Bolt

Nem sikerült Usain Bolt búcsúja, ugyanis utolsó futásán megsérült, Mo Farah pedig ezüstéremmel fejezte be fantasztikus karrierjét szombat este a londoni atlétikai világbajnokságon.

MTI Sport

"Mélyről jöttem fel" – Baji a történelmi bronzról

Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón – mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.

MTI Sport

Dohában lesz a 2019-es atlétikai vb

Doha rendezheti meg a 2019-es szabadtéri atlétikai világbajnokságot. Az eseményért Doha mellett Eugene és Barcelona volt versenyben, a nemzetközi szövetség tanácsának keddi titkos szavazásán végül a katari főváros kapta a legtöbb voksot.

MTI Sport

Világcsúccsal nyerte az ötpróbát Natalija Dobrinszka

Világcsúccsal, 5013 pontos eredménnyel - az 5000-es határt elsőként átlépve - győzött női ötpróbában az ukrán Natalija Dobrinszka az isztambuli fedettpályás atlétikai világbajnokság pénteki nyitónapján.

MTI Sport

Lebukott két atléta a vébén

Két versenyző doppingtesztje lett pozitív az augusztus 27. és szeptember 4. közötti tegui atlétikai világbajnokságon - jelentette be pénteken a nemzetközi szövetség (IAAF).

MTI Sport

Pars Krisztián ezüstérmes a tegui vb-n

Pars Krisztián ezüstérmet szerzett a férfi kalapácsvetők hétfői döntőjében a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság harmadik versenynapján.

1 2

A címlapról ajánljuk