Égő ember szaladt be a rendőrszékházba

Égő ember szaladt be a rendőrszékházba

Égő ember rohant be a Teve utcai rendőrszékházba. Egy volt rendőrségi alkalmazott, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

hvg.hu

Szanyi etikai eljárást indíttatna az atv.hu ellen

A szocialista Szanyi Tibor etikátlannak tartja, hogy az atv.hu megírta, hogy viselkedett a politikus hétfőn az ATV Start című tévéműsorban. Szerinte a műsoron kívül elhangzott mondatokat a hírportál egyoldalúan, a műsorvezető megjegyzései nélkül hozták nyilvánosságra. Korma Kata, az MSZP szóvivője is úgy látja, hogy az atv.hu egy „magánbeszélgetést” írt meg, de annak részleteit egyébként vállalják.

hvg.hu

Holoda: Csak az a profit zavarja az államot, ami nem az övé

Holoda: Csak az a profit zavarja az államot, ami nem az övé

A volt energiaügyi helyettes államtitkár az ATV Startjában elküldte a rezsicsökkentést és a nonprofit közműszolgáltató ötletét oda, ahová szerinte való.

hvg.hu

Bajnai háta mögött robbantott az Együtt-stáb

Bajnai háta mögött robbantott az Együtt-stáb

Az MSZP és az Együtt közötti tárgyalások utolsó fejezetét megnyitó szivárogtatás-ügy hozzájárulhatott az egyeztetések gyors befejezéséhez. A hvg.hu az érintettektől úgy tudja: Bajnai Gordon stábja a volt miniszterelnök megkerülésével döntött a közös kormányfő-jelöltre vonatkozó utolsó javaslatuk kiszivárogtatásáról, hogy ezzel bírja ambícióik feladására a Mesterházyt és Bajnait.

Megújult az ATV.hu

Öt év alatt negyedjére, ezúttal teljesen megújult az ATV honlapja.

hvg.hu

Árvíz: "lehugyozom a zsidókat" - tűzoltók kötöttek bele az ATV stábjába

Tűzoltók kötöttek bele az ATV stábjába Leányfalu és Tahitótfalu között szombaton - írja az atv.hu

hvg.hu

Fantomizált több céget is a Jobbik képviselője az atv.hu szerint

Volner János több céget is olcsón adott tovább, az új tulajdonosok alatt hamar tönkrementek a társaságok, milliós köztartozást hagyva maguk után. A képviselő szerint ő minden jogszabályt betartott.

HÖK-ös listák: feljelenti a VII. kerületi Jobbik a az atv.hu-t

Feljelenti az atv.hu-t a Jobbik erzsébetvárosi alapszervezetének elnöksége személyes adatokkal visszaélés és jegyzőkönyveik egyes részeinek nyilvánosságra hozatala miatt - közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel.

MTI

Atv.hu: Bokroshoz akarják láncolni magukat a JESZ-aktivisták

A JESZ, vagyis a korábbi MDF ismét az ATV székházhoz vonul, mert hírét vette, hogy péntek este Bokros Lajos lesz az Egyenes Beszéd egyik vendége.

hvg.hu

"Pofozd fel apádat" - elnézést kér Hoffmann védelmezője

"Szerencsétlen mondatnak" nevezte Pintér Bertalan, Nógrádsáp fideszes polgármestere azt, hogy azt mondta az Educatio által szervezett Köznevelési Konferenciát megzavaró HaHa-aktivistáknak, hogy keverjenek le szüleiknek egy pofont.

hvg.hu

Ron Werber még mindig ordítozik az MSZP-s vezetőkkel

A szocialisták rendszeresítenék a kampánytréningeket. Kedden Ron Werber próbálta felrázni a hallgatóságot a zárt körű felkészítőn.

hvg.hu

Farkas Flórián áthívta Bayert, de egy fórumot lemondott

Farkas Flórián áthívta Bayert, de egy fórumot lemondott

A Bayer Zsolt cigányozós cikke miatt kipattant botrány után Farkas Flórián fideszes képviselő és helyettese is lemondott egy, a cigányságról szervezett fórumot kedden - írja az Atv.hu. Farkas délután közölte, hogy személyes megbeszélésre hívta Bayer Zsoltot, akinek az írását az általa vezetett szervezet politikai hangulatkeltésnak tartja.

hvg.hu

Hatalmas rendőri készültség a nagykövetségnél - tüntetőket állítottak elő

Tibet függetlenségéért küzdő aktivisták demonstráltak a nagykövetségnél egy szalmabábú elégetésével. Csoportos garázdaság miatt hat embert állított elő a rendőrség.

hvg.hu

"Izzadtságszagú, bunkó" zsidózás a Parlamentben

Pörzse Sándor jobbikos képviselő firtatta az MSZP-s Steiner Pál származását még szeptemberben. Utóbbi "izzadtságszagú bunkóságnak" tartja Pörzse megszólalását - adta hírül az Atv.hu.

hvg.hu

Feljelenti az ATV-t Zagyva György Gyula

Pert indít az ATV ellen Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője.

MTI

Orbán "szellemi leépüléséről" beszélt Róna Péter

Róna Péter szerint végtelenül szomorú történet, hogy egy valamikor szép reményekkel induló fiatalember szellemileg leépül és erkölcsileg megsemmisül. A közgazdász az ATV Startban beszélt Orbán Viktor IMF-tárgyalásokkal kapcsolatos kijelentéseiről, valamint arról, hogyan lehetne szerinte 2014 előtt leváltani a kormányt.

hvg.hu

Gyurcsány plágiumügye: címlapon kell helyreigazítania a Magyar Nemzetnek

Péntek délelőtt a Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzetet, mert valótlanul vádolta Gyurcsány Ferencet a főiskolai szakdolgozata kapcsán plágiummal - írja a Demokratikus Koalíció (DK) közleményében.

hvg.hu

ATV: Ököllelt támadt Dániel Péterre a gój motorosok vezetője a bíróságon

Az atv.hu internetes portál beszámolója szerint bántalmazta Dániel Péter ügyvédet a gój motorosok vezetője, Mészáros Imre szerdán a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság épületében.

MTI

Atv.hu: Semjén felügyelete alá kerülhet a hírszerzés

Az Atv.hu értesülése szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes felügyelete alá kerülhet az Információs Hivatal; az értesülést az MTI kérdésére hétfőn nem kívánta kommentálni a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI

407 forint bírság a ketchupozó Dániel Péternek

407 forint bírság a ketchupozó Dániel Péternek

Dániel Péter ügyvéd politikai indíttatású akciója során több alaptörvény asztalát is sűrített paradicsomszósszal kent össze. A bíróság első fokon figyelmeztette és ki kell fizetnie az összekoszolt brosúrán keletkezett kárt is: 407 forintot.

hvg.hu
12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X