hvg.hu Itthon

Szanyi etikai eljárást indíttatna az atv.hu ellen

A szocialista Szanyi Tibor etikátlannak tartja, hogy az atv.hu megírta, hogy viselkedett a politikus hétfőn az ATV Start című tévéműsorban. Szerinte a műsoron kívül elhangzott mondatokat a hírportál egyoldalúan, a műsorvezető megjegyzései nélkül hozták nyilvánosságra. Korma Kata, az MSZP szóvivője is úgy látja, hogy az atv.hu egy „magánbeszélgetést” írt meg, de annak részleteit egyébként vállalják.

hvg.hu Itthon

Bajnai háta mögött robbantott az Együtt-stáb

Az MSZP és az Együtt közötti tárgyalások utolsó fejezetét megnyitó szivárogtatás-ügy hozzájárulhatott az egyeztetések gyors befejezéséhez. A hvg.hu az érintettektől úgy tudja: Bajnai Gordon stábja a volt miniszterelnök megkerülésével döntött a közös kormányfő-jelöltre vonatkozó utolsó javaslatuk kiszivárogtatásáról, hogy ezzel bírja ambícióik feladására a Mesterházyt és Bajnait.

hvg.hu Tech

Megújult az ATV.hu

Öt év alatt negyedjére, ezúttal teljesen megújult az ATV honlapja.

hvg.hu Itthon

"Pofozd fel apádat" - elnézést kér Hoffmann védelmezője

"Szerencsétlen mondatnak" nevezte Pintér Bertalan, Nógrádsáp fideszes polgármestere azt, hogy azt mondta az Educatio által szervezett Köznevelési Konferenciát megzavaró HaHa-aktivistáknak, hogy keverjenek le szüleiknek egy pofont.

hvg.hu Itthon

Farkas Flórián áthívta Bayert, de egy fórumot lemondott

A Bayer Zsolt cigányozós cikke miatt kipattant botrány után Farkas Flórián fideszes képviselő és helyettese is lemondott egy, a cigányságról szervezett fórumot kedden - írja az Atv.hu. Farkas délután közölte, hogy személyes megbeszélésre hívta Bayer Zsoltot, akinek az írását az általa vezetett szervezet politikai hangulatkeltésnak tartja.

hvg.hu Itthon

"Izzadtságszagú, bunkó" zsidózás a Parlamentben

Pörzse Sándor jobbikos képviselő firtatta az MSZP-s Steiner Pál származását még szeptemberben. Utóbbi "izzadtságszagú bunkóságnak" tartja Pörzse megszólalását - adta hírül az Atv.hu.

hvg.hu Gazdaság

Orbán "szellemi leépüléséről" beszélt Róna Péter

Róna Péter szerint végtelenül szomorú történet, hogy egy valamikor szép reményekkel induló fiatalember szellemileg leépül és erkölcsileg megsemmisül. A közgazdász az ATV Startban beszélt Orbán Viktor IMF-tárgyalásokkal kapcsolatos kijelentéseiről, valamint arról, hogyan lehetne szerinte 2014 előtt leváltani a kormányt.

1 2

A címlapról ajánljuk