Ford Magyarország

Egyre magasabb színvonalat várnak el a szerelőktől az autótulajok: modern tudást kínál a Ford karrierprogramja

Míg az autóipari technológiák fejlődése rohamléptekkel halad előre, addig hazánkban beszűkültek az oktatási lehetőségek, és a végzett autószerelők is egyre inkább külföldön keresnék a boldogulást. Hogyan lehet olyan friss tudással rendelkező, jó szakembereket képezni, akik itthon is szívesen megállják a helyüket?

hvg.hu Autó

Így spórolhat sok tízezer forintot autóján

A megfelelő vezetési technikával évente sok ezer forintot lehet spórolni az üzemanyagon, ám ezen túl is sokat tehetünk azért, hogy több maradjon a pénztárcánkban.

hvg.hu Autó

6+1 szag, ami nagyon nem jelent jót az autónál

A legtöbben csak akkor veszik észre, hogy valami nem stimmel az autóval, amikor már nagy a baj, pedig sokfajta előjele lehet annak, hogy meg kellene mutatni egy szerelőnek. Íme 6+1 szag, amit utolsó figyelmeztetésként is felfoghatunk.

MTI Itthon

Óriási felfordulást okozott Érden a kigyulladt szerelőműhely

A 300 négyzetméteres ingatlan teljes terjedelmében égett, az ott tárolt gázpalackok közül egy felrobbant, négyet pedig ki kellett lőni. A tűz a szomszédos házakat is fenyegette, a környéket ki kellett üríteni. Egy ember életveszélyesen megégett a tűzben. Kora estére fejezték be a tűzoltók az utómunkálatokat.

1 2

A címlapról ajánljuk